Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Λευκάδας ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΕνημέρωση από το Επιμελητήριο Λευκάδας
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Η Εταιρεία Ανάπτυξης Λευκάδας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας προκειμένου να προβεί στην πρόσληψη επιστημονικού συνεργάτη με σύμβαση έργου, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της υλοποίησης δράσεων που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Λευκάδας, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να προσκομίσει στα γραφεία της εταιρείας (Ιωάννου Μελά 112 & Μητροπόλεως 1 – Λευκάδα) τα παρακάτω δικαιολογητικά εντός 10 ημερών από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.

1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Εκπαίδευση-κατάρτιση
• Πτυχίο ΑΕΙ κατά προτίμηση οικονομικών, τουριστικών ή πολυτεχνικών σχολών της ημεδαπής ή ισότιμου και αναγνωρισμένου ιδρύματος της αλλοδαπής.
• Μεταπτυχιακές σπουδές στο marketing ή management , στην επικοινωνία ή στον τουρισμό.
• Άριστη γνώση (γραφή και ομιλία) τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας.
Εμπειρία σε παρόμοια έργα
Α) Αποδεδειγμένη δεκαετής τουλάχιστον εμπειρία σε έργα που αφορούν:
• στο στρατηγικό σχεδιασμό για την τουριστική προβολή προορισμών
• στην υλοποίηση έργων τουριστικής προβολής προορισμών σε επίπεδο Περιφέρειας ή Περιφερειακής ενότητας (πρώην νομαρχιών) ή Δήμων
• στην υλοποίηση πρωτογενών ή δευτερογενών τουριστικών ερευνών που αφορούν προορισμούς
• στην επιλογή και οργάνωση τουριστικών εκθέσεων του εξωτερικού και εσωτερικού (γενικές και ειδικού κοινού)
• στο σχεδιασμό ιστοσελίδων τουριστικών προορισμών και εν γένει θεμάτων που αφορούν την προβολή προορισμών στο διαδίκτυο
• στη διοργάνωση εκδηλώσεων και τουριστικών ημερίδων
• στην κατάρτιση-εκπαίδευση μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων
• στη λειτουργία γραφείου τύπου και εν γένει στις δημόσιες σχέσεις με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας
Β) Ικανότητα διαχείρισης και συντονισμού έργων που αφορούν ενέργειες τουριστικής προβολής προορισμών με προϋπολογισμό άνω των 200,000 ευρώ.
Γ) Πολύ καλή γνώση των τουριστικών τάσεων σε παγκόσμιο και ελληνικό επίπεδο εν γένει για την τουριστική βιομηχανία, αλλά και ειδικά για θέματα που αφορούν τουριστικούς προορισμούς. Εμπειρία με ιδιωτικούς και δημόσιους τουριστικούς φορείς. Τα παραπάνω θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση στρατηγικών και πολιτικών στα νέα δεδομένα της παγκόσμιας και ελληνικής τουριστικής αγοράς - ιδιαίτερα με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες της χώρας.
Επισημαίνεται ότι τα δικαιολογητικά που θα προσκομιστούν πρέπει να είναι επικυρωμένα. Στην περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν εκδοθεί από σχολή της αλλοδαπής θα πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη αναγνώριση της ισοτιμίας από αρμόδια Ελληνική αρχή.
Αναφορικά με την απόδειξη της εργασιακής εμπειρίας οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν σχετικές βεβαιώσεις ή αντίγραφο ανάθεσης ή σύμβασης έργου ή τιμολόγια από τα οποία να προκύπτει η επαγγελματική τους δραστηριότητα. Κρίνονται επιθυμητές τυχόν βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης έργων και οι συστάσεις.
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της εταιρίας ενδεχομένως να καλέσει τους υποψηφίους στα γραφεία του φορέα για συνέντευξη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2645022381, 2645022384.
ΤΟ Δ.Σ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger