Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοίνωση Θοδωρή Σολδάτου

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΑνακοίνωση Θοδωρή Σολδάτου

31-05-2012
Με αφορμή τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, για τη σταυροδοσία των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα κατά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, γνωστοποιώ στους συμπολίτες μου τα εξής:

1. Μετά την ένσταση που κατέθεσε ο συνυποψήφιός μου κ. Ξ. Βεργίνης, κατέθεσα σήμερα αντένσταση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.
Τα στοιχεία που επικαλούμαι στην αντένστασή μου, είναι πολλαπλάσια αυτών που δημοσιοποιήθηκαν από το συνυποψήφιό μου. Τόσο η ένσταση όσο και η αντένσταση θα εκδικαστούν μαζί.
2. Εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί εκ μέρους μου στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο υπόμνημα, το οποίο θα αμφισβητεί το σύνολο σχεδόν των λόγων που επικαλείται ο κ. Ξ. Βεργίνης στην ένστασή του.
3. Λεπτομέρειες της αντένστασης που κατέθεσα θα γνωστοποιήσω μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, πιστεύοντας ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου οι αντιπαραθέσεις δεν ωφελούν.
Θοδωρής Σολδάτος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger