Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
100_8675

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι τη Κυριακή 29 Απριλίου 2012 η Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος τουΕυρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κυρία Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας προκειμένου να συναντηθεί με τη νέα Διοίκηση του φορέα.
Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα, που αφορούν πρωτίστως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας με όλα τα δυσάρεστα επακόλουθα όχι μόνο για τους επαγγελματίες αλλά για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, όπως επίσης και το πώς θα μπορούσαν να ενισχυθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το μείζον πρόβλημα της έλλειψης ρευστότητας.
Η κυρία Κράτσα άκουσε με μεγάλη προσοχή την ενημέρωση της Διοίκησης του φορέα και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια ιδιαίτερα σε ότι αφορά την διεκδίκηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger