Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αναβάλλεται η δημοπρασία για τις ξαπλώστρες στο Κάθισμα

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
Ο Δήμος Λευκάδας, με σχετική του ανακοίνωση που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο κ. Ελευθέριο Αραβανή,
κάνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους ότι η προγραμματισθείσα για την Δευτέρα 09 Απριλίου 2012 δημοπρασία για την παραχώρηση χώρων αιγιαλού – παραλίας στην θέση «Κάθισμα» Δ.Ε. Λευκάδας δεν θα πραγματοποιηθεί, (σχετ. η με αριθ. 89/2012 απόφαση Ο.Ε. Δήμου Λευκάδας) για τυπικούς και διαδικαστικούς λόγους.

Η δημοπρασία για την συγκεκριμένη περιοχή θα γίνει σε χρόνο που θα ορίσει η Ο.Ε. του Δήμου Λευκάδας μετά από σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφείου του Δήμου και στο τηλ. 2645360563.


http://www.kolivas.de
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger