Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νησιωτικής Πολιτικής Μικρών Νησιών και Συγκοινωνιακής Σύνδεσης της Π.Ι.Ν.

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


Συνεδρίασε σήμερα στις 9 το πρωί, στη Λευκάδα, η Επιτροπή Νησιωτικής Πολιτικής Μικρών Νησιών και Συγκοινωνιακής Σύνδεσης της Π.Ι.Ν. με δύο  θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Πρώτο θέμα ήταν οι «Λιμενικές ανάγκες των μικρών νησιών», το οποίο εισηγήθηκε το μέλος της Επιτροπής και επικεφαλής της «Αριστερής Κίνησης Ιονίου», Σωτήρης Βλάχος.    Στη συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν οι λιμενικές ανάγκες σε υποδομές των μικρών νησιών.
Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, ο Αντιδήμαρχος Καλάμου, Φώτης Σώλος και ο Αντιδήμαρχος Καστού, Πέτρος Γιαννούτσος.
Δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν «η διοργάνωση Ημερίδας για συγκοινωνίες στη Π.Ι.Ν». Αποφασίστηκε, κατ’ αρχήν, να γίνει η ημερίδα και σε εύθετο χρόνο θα καθορισθεί η ημερομηνία πραγματοποίησης.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger