Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κορυφαίοι παράγοντες του τουρισμού στον εορτασμό για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Ε.Ο.Τ.

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΟι κορυφαίοι παράγοντες του διεθνούς τουρισμού βρέθηκαν στην Αθήνα για να τιμήσουν τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού συμμετέχοντας στην ημερίδα του...
Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού στις 28/3/2012 με θέμα: «Mobility and Travel: Overcoming travel barriers».

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που υποδέχτηκε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ , κ. Γιώργος Κολέτσος ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Taleb Rifaι, , o πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), κ. David Scowsill, πρέσβεις ξένων χωρών, ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines, o Αναπληρωτής Διευθυντής της διεύθυνσης Πολιτικών Θεωρήσεων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κ. Paalman καθώς και Γενικοί Διευθυντές των μεγαλύτερων Tour Operators( Thomas Cook, CAISSA, Mouzenidis).

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Γιώργος Κολέτσος υπογράμμισε την προσφορά του Οργανισμού και των στελεχών του, μέσα στα 60 χρόνια λειτουργίας του, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι ο ΕΟΤ διαμόρφωσε εκ βάθρων το μοντέλο του Ελληνικού Τουρισμού καθώς και όσο και τις βασικές αρχές της στρατηγικής προώθησης και προβολής που ανέδειξε την Ελλάδα σε έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, παγκοσμίως. Δήλωσε δε μεταξύ άλλων ότι για το έτος 2012 «Έχουμε ξεκινήσει και υλοποιούμε ένα σύνολο ενεργειών για την προβολή και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Συνεχίζουμε με ένταση και στόχευση τη διαδικτυακή μας καμπάνια σε χώρες στόχους όπως οι Γερμανία, Ισραήλ, Ρωσία, Αγγλία/Ίρλανδία, Ολλανδία, Πολωνία, Ουκρανία, Τουρκία, σε πόλεις-κέντρα διαμόρφωσης τάσης της Αμερική καθώς και σε Ινδία και Κίνα με τα σημαντικότερα μεγαλύτερα διαδικτυακά εργαλεία σε παγκόσμια κλίμακα, σε συνδυασμό με μικρότερα εξειδικευμένα καθώς και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξιοποιούμε τις περιορισμένες διαθέσιμες πιστώσεις μέσα από συνεργασίες με τους σημαντικότερους Τ.Ο.ς στις αγορές –δεξαμενές για τον Ελληνικό Τουρισμό και υλοποιούμε από κοινού προγράμματα προώθησης και προβολής με μετρήσιμα αποτελέσματα. Επιπλέον, στο πλαίσιο εκατέρωθεν συνεργασίας, τo εξειδικευμένο μέσο Travel channel θα αφιερώσει ένα τριήμερο στην Ελλάδα και για 3 μήνες θα παίζει αφιερώματα για την Ελλάδα σε ένα δίκτυο 118 χωρών και 60 εκατομμυρίων «νοικοκυριών».»

Tόσο ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Ταλεμπ Ριφάι όσο και ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), κ. David Scowsill, τόνισαν τη σημαντική παρουσία και συνδρομή του ΕΟΤ στο παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι και του ευχήθηκαν να συνεχίσει την ίδια δυναμική του πορεία. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τοποθέτηση του κ. Ταλέμπ Ριφάι για τη σημασία του ΕΟΤ, οποίος σημείωσε ότι η επέτειος του ΕΟΤ συμπίπτει με την ίδρυση της Παγκόσμιας Ένωσης Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού και ότι ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας αυτή ήταν ο ΕΟΤ.

news.travelling.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger