Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Φωτορεπορτάζ από την Απονομή Τιμητικών Πλακετών στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Παίζουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» του Α.Ο. Καλαμιτσίου

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



Στο τέλος του τουρνουά απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες που έφεραν οι εκπρόσωποι του χαμόγελου του παιδιού κος Λαμπρόπουλος Ιωάννης και η κα Μαλαμάκη Ορφανίδη Έυη, και το κύπελο από την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας για τον νικητή.
Οι απονομές ήταν οι εξής:
Ο κύριος Λαμπρόπουλος στον Δήμαρχο Λευκάδας κο Αραβανή Κων/νο – Η κα Μαλαμάκη στον Α.Ο. Καλαμιτσίου – Ο Δήμαρχος Λευκάδας στον εκπρόσωπο του Τηλυκράτη – Ο κος Ζουριδάκης στην πρόεδρο της Κατούνας – Ο πρόεδρος του Α.Ο. Καλαμιτσίου στον πρόεδρο του Αγίου Πέτρου – Ο γενικός γραμματέας της Ε.Π.Σ. κος Πότσιος στον εκπρόσωπο του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας κο Ζουριδάκη – Η κα Μαλαμάκη στον κο Θωμά Κρητικό (χορηγός εισιτηρίων και αφισών) – Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Ψυχογιός Χρήστος στον εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ. κο Πότσιο – και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμαλιάδας Μπίρμας Αλέκος στον εκπρόσωπο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. κο Καραγιαννίδη.
Τέλος το κύπελο στον νικητή του τουρνουά Τηλυκράτη έδωσε ο Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος κος Κόκκαλης.



O Αστυνομικός Διευθυντής Αμαλιάδας Μπίρμας Αλέκος στον εκπρόσωπο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. κο Καραγιαννίδη

Ο Δήμαρχος Λευκάδας στον εκπρόσωπο του Τηλυκράτη

Ο κύριος Λαμπρόπουλος στον Δήμαρχο Λευκάδας κο Αραβανή Κώστα

Ο κος Ζουριδάκης στον εκπρόσωπο της Κατούνας
Η κα Μαλαμάκη στον κο Θωμά Κρητικό

Το μήνυμα...

Κύπελο - Πλακέτες
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger