Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αλλαγή Φρουράς Στην Ηγεσία Της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ







Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα











Σας γνωρίζουμε ότι την 19-01-2012 ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχος Στάμος Δημήτριος του Βασιλείου, τοποθετήθηκε Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, με έδρα τα Ιωάννινα.

Ο απερχόμενος Διοικητής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους τους Βουλευτές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τους Αντιπεριφερειάρχες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, τους Δημάρχους, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τους υπόλοιπους Φορείς, για την άριστη συνεργασία που είχανε, κατά το χρονικό διάστημα που διετέλεσε Διοικητής.
Επίσης ευχαριστεί τους Αξιωματικούς, Πυρονόμους, Υπαξιωματικούς και Πυροσβέστες (μό-νιμους, εποχικούς και εθελοντές) των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, για τον τρόπο με τον οποίο εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους και τους προτρέπει να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο το έργο τους, για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε., για τον τρόπο με τον οποίο επιτελούν το λειτούργημα της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, καθώς και για την άριστη συνεργασία.
Τέλος παρακαλεί όλους να συνεργαστούν με το ίδιο πνεύμα, με τον αντικαταστάτη του Δι-οικητή Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, προς όφελος των κα-τοίκων της περιοχής μας.

Εύχεται σε όλους υγεία, ευτυχία και εκπλήρωση κάθε προσδοκίας.


        Κέρκυρα 19 Ιανουαρίου 2012
Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Π.Δ.Π.Υ. Ιονίων Νήσων



phgh.http://www.radiolefkada.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger