Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Υπέρμαχος για την Ακτοπλοϊκή Σύνδεση με την Αιτωλ/νία ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα



Ευχή αλλά και στόχο αποτελεί για τον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αιτωλοακαρνανίας , μέσω Μεσολογγίου, επισημαίνοντας πως με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η σύνδεση με κάθε δυνατό προορισμό

Ο περιφερειάρχης τονίζει πως έχει δοκιμαστεί η γραμμή σύνδεσης με τον Αστακό, ενθαρρύνεται η σύνδεση με το Μύτικα και, βέβαια, τώρα γίνεται ένα νέο βήμα.
“Ζητούμενο για μας, πέρα από την ενδοεπικοινωνία (εσωστρέφεια), είναι και η εξωστρέφεια, δηλαδή συγκοινωνίες που να μας συνδέουν με κάθε δυνατό προορισμό, που διευκολύνει το πέρασμα ανθρώπων και εμπορευμάτων προς και από εμάς. Η Ιόνια Οδός διέρχεται -κατά ένα μεγάλο τμήμα- μέσα από την Αιτωλοακαρνανία και η σύνδεσή της με την Εγνατία οδό αλλάζει -προς το καλύτερο- το τοπίο των συγκοινωνιακών κόμβων.
Η πολιτική μας συνάδει με τη σύνδεση των νησιών μας με ένα σημείο απ’ όπου διέρχονται εκατομμύρια ταξιδιωτών και, καθώς, τα Ιόνια Νησιά, είναι τουριστικός προορισμός, θα έλεγα ότι ενισχύεται και από το ρόλο τους αυτό, η σπουδαιότητα της σύνδεσης με το Μεσολόγγι”, δήλωσε ο κ. Σπύρου στην εφημερίδα “ΗΜΕΡΑ”
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger