Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Παραίτηση του Δ.Φίλιππα από το Δ.Σ του Τηλυκράτη Αβέβαιο το Μέλλον

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα ο πρόεδρος του ΤΑΠ Τηλυκράτη κ. Φίλιππας ενώπιον των πολλών φίλων του σωματείου που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Ιόνιαν Σταρ μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. για ενημέρωση σχετικά με θέματα της ομάδας.
Ο κ. Φίλιππας είπε ότι προσπάθησε να μην πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο και ότι δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση .Τους τρεις μήνες που ασχολείται δεν βρήκε την βοήθεια του κόσμου που περίμενε και πλέον δεν έχει ούτε την οικονομική ούτε την ψυχολογική δύναμη να συνεχίσει.
Στη συνέχεια μίλησαν οι Ανυφαντής Βαγ. , Βαγενάς Γιωρ. και Μεσσήνης Φιλ. μέλη παλαιότερων διοικήσεων του σωματείου. Ο κ. Ανυφαντής εκτός των άλλων είπε ότι η ομάδα χρειάζεται 15 άτομα που να βάλουν έως 10000 ευρώ ο καθένας και που θα έχουν όλοι τις ίδιες υποχρεώσεις . Ο κ. Βαγενάς ανέφερε ότι πρέπει να γνωστοποιηθεί το οικονομικό άνοιγμα που έχει η ομάδα τους τρεις αυτούς μήνες. Ο κ. Μεσσήνης είπε ότι η ομάδα πρέπει να οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση μελών που θα εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Μετά τις παρεμβάσεις και σε συνεννόηση με μέλος του απερχόμενου συμβουλίου ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη θα γίνει Γενική Συνέλευση όπου θα συζητηθούν τα παραπάνω για να βρεθεί λύση για το ιστορικό σωματείο της Λευκάδας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger