Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η ΕΤΙΝ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας TT Warsow 2011

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΑΡΣΟΒΙΑ 2011
Πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία η διεθνής τουριστική έκθεση (TT Warsow 2011)
.
Η Ελλάδα κρατάει στις προτιμήσεις των Πολωνών. Δεύτερη είναι η Ισπανία και ακολουθεί η Ιταλία. Οι ελληνικοί προορισμοί με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι η Κρήτη, η Ρόδος και τα νησιά του Ιονίου.

Οι Πολωνοί ήταν μια πηγή από την οποία καλύπτονταν σημαντικά μερίδια απωλειών των βασικών αγορών. Με τις ανοδικές τάσεις όμως που παρατηρούνται, φαίνεται ότι από εναλλακτική πηγή εσόδων μετατρέπονται σε βασική δεξαμενή εισροών ταξιδιωτικού συναλλάγματος.
Οι προβλέψεις παραγόντων της αγοράς για την επόμενη τουριστική σεζόν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες όσο αφορά τη χώρα αυτή.
Το περίπτερο της ΠΙΝ επισκέφθηκαν Τ.Ο, τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι που άντλησαν πληροφορίες για το τουριστικό προϊόν των Ιονίων.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη ζήτηση του κοινού για τη Ζάκυνθο.
Στην έκθεση όλες τις μέρες παραβρέθηκε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Γεώργιος Κολέτσoς και από το Διεύθυνση Διαφήμισης & Eρευνας Aγοράς, οι κες Κλεοπάτρα Αποστόλου και Έφη Στυλιανίδη.
Ο Γ.Γ. κ Γ. Κολέτσος πραγματοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης συναντήσεις με Tour Operators, στελέχη διαφημιστικών εταιρειών και εκπροσώπων των ΜΜΕ της Πολωνίας.
Την ευθύνη του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ.
Παρέστησαν για την ΕΤΙΝ ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Α. Δουβίτσας και ο Σ. Θύμης. Για την Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας η κα. Γκαμπριέλα Μπρέγκουλα.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger