Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μια μαγική βραδιά Μπαλέτου από τους μαθητές της σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού Χρυσούλας Κουνιάκη


Κατάμεστο το Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας  την Παρασκευή  1 Ιουλίου 2016! Το κοινό καταχειροκρότησε τις μικρές και τις μεγάλες μπαλαρίνες της σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού  καθώς και την δασκάλα της σχολής, κα Χρυσούλα Κουνιάκη και τους συνεργάτες της  που ανέβηκαν στη σκηνή στο τέλος της μαγικής βραδυάς.Περίπου 100 μαθητές ηλικίας από 4 ετών μέχρι και τους ενήλικες που και αυτοί μας παρουσίασαν καταπληκτικό ζεμπέκικο και λάτιν μας καθήλωσαν για τρεις ώρες χορεύοντας μπαλετο,συγρονο,τζαζ,μοντερνο και  λατιν.
Τα καταπληκτικά σκηνικά τα οποία επιλήφθηκε ο κος Σκλαβενίτης Βασίλης πραγματικά  σε ταξίδευαν σε μια αλλοτινή εποχή με τα μαγεμένα παιχνίδια. Επάνω στην εκθαμβωτική σκηνή με το καρουζελ και τις μαριονέτες  ανέβηκαν μικρές γατούλες  , ποντικάκια, κούκλες, μικρές κυρίες και ο καταπληκτικός μάγoς  ΜΟΤΖΟ ΤΖΟΤΖΟ. Στο τέλος το σκηνικό άλλαξε άλλες 7 φορές και ακούστηκαν από βαρύ ελληνικό λαϊκό, το ζευγάρι που χόρευε ξεσήκωσε όλους τους παρευρικόμενους μέχρι και η φωνή  της adele, όπου οι χορεύτριες συναγωνιζόταν επάξια φτασμένους επαγγελματίες. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά και μας χάρισαν αυτή την φαντασμαγορική παράσταση. 



































Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger