Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑΤην Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 θα έχει την τιμή να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα.
Η Φλόγα θα ξεκινήσει από την Αρχαία Ολυμπία στις 21 Απριλίου και θα βρίσκεται στη Λευκάδα την επόμενη μέρα. Στην Ελλάδα η Λαμπαδηδρομία θα έχει διάρκεια 7 ημέρες.
Η Ολυμπιακή Επιτροπή του «RIO 2016» θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα στην Αθήνα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 27 Απριλίου.
Η Ολυμπιακή Φλόγα, θα έχει και στη Λευκάδα την υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους και ο Δήμος μας μαζί με την Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει Λαμπαδηδρομία και Τελετή  Άφιξης στο Πνευματικό Κέντρο, την Παρασκευή 22-04-2016 και ώρα 16:35.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα- διαδρομή έχει ως εξής: η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 16:29 από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (Στάση ΚΤΕΛ Αγ. Μηνά) θα περάσει στην 8ης Μεραρχίας, θα σταματήσει για την Τελετή ΄Αφιξης στο Πνευματικό Κέντρο και ακολούθως από την οδό Άγγελου Σικελιανού θα καταλήξει στην Παραλία απ’ όπου θα φύγει για την γειτονική μας Αρχαία Νικόπολη Πρεβέζης.
Οι Λευκαδίτες Λαμπαδηδρόμοι, με την σειρά τρεξίματος, είναι οι κάτωθι:
1.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
2.ΚΟΥΡΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
3.ΓΡΑΨΑ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΚΑΡΜΕΝ
4.ΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΑ
Καλούνται οι πολίτες και οι φορείς του Δήμου μας, οι σύλλογοι (αθλητικοί, πολιτιστικοί κ.λ.π) τα σχολεία και οι μαθητές, να αποδώσουν την πρέπουσα τιμή στην Ολυμπιακή Φλόγα και στη διαδρομή της και στην Τελετή Άφιξης.
Ειδικά καλούνται οι μαθητές των σχολείων μας και οι αθλητές των συλλόγων να βρίσκονται στους προαναφερθέντες χώρους. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής «RIO 2016» και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Το πρόγραμμα της Τελετής Άφιξης και Αφής (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ) έχει ως εξής:

·         Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας-Αφή βωμού από τον βετεράνο αθλητή μεσαίων αποστάσεων, Πρωταθλητή Ελλάδας και Βαλκανιονίκη Φώτη Κούρτη
·         Άφιξη της αντιπροσωπείας επισήμων της ΕΟΚ και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α «RIO 2016»
·         Ανάκρουση με απόλυτη σειρά των: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ (Φιλαρμονική Λευκάδας)- ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (Φιλαρμονική Λευκάδας)
·         Έπαρση σημαιών: Ολυμπιακών Αγώνων, Βραζιλίας και Ελλάδας με την ανάκρουση των αντιστοίχων  Ύμνων
·         Χαιρετισμός Δημάρχου Λευκάδας
·         Χαιρετισμός εκπροσώπων Οργανωτικής Επιτροπής «RIO 2016» ή / και εκπροσώπου της Βραζιλιάνικης Πρεσβείας
·         Χαιρετισμός εκπροσώπου Ε.Ο.Ε
·         Ανταλλαγή Δώρων
·         Πολιτιστικό χορευτικό πρόγραμμα από ομάδα χορευτών αποτελούμενη από μέλη όλων των πολιτιστικών συλλόγων.

                                                          
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger