Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων έξω από την Κατούνα;Στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων έξω από την Κατούνα;
Από έγκυρες πηγές πληροφορούμαι ότι μεθοδεύεται η εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων σε παλιό στρατόπεδο στο ΡΙΒΙΟ (ΑΓΡΙΛΟ), δηλαδή κοντά στην Κατούνα.
ΕΡΩΤΩ τον κ. Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας:
Είναι ενήμερος αυτών των κυβερνητικών σχεδιασμών; Και ποια είναι η θέση του και οι ενέργειές του επί του θέματος;

Γιατί δεν ενημερώνει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές παρατάξεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ώστε να εξετασθεί και διαμορφωθεί κοινή θέση χειρισμού του;
Εκφράζω αυτό μου τον προβληματισμό και τις ανησυχίες γιατί οι μέχρι τώρα αποφάσεις και χειρισμοί του Δημάρχου σε κρίσιμα θέματα όπως του ΧΥΤΑ και των απορριμμάτων, όπως του ΦΟΔΣΑ, όπως του σχεδίου με τη ΛΕΥΚΑΔΑ, κ.α. ΔΕΝ μου εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη για την ικανότητά του να χειριστεί με επιτυχία το νέο θέμα που προκύπτει!
ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Στρατηγός)
Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Παράταξης «Ανοικτός Δήμος»
Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger