Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

60 Ιστορικά αυτοκίνητα βρέθηκαν μετά από 50 χρόνια εγκατάλειψης, αξίας £ 12 εκατομμυρίων

Ακόμα και σήμερα, όταν όλος ο κόσμος έχει χαρτογραφηθεί από το GPS, εξακολουθούν να υπάρχουν κρυμμένοι πολύτιμοι θησαυροί για να ανακαλυφθούν.
Τα εγγόνια του επιχειρηματία Roger Baillon ανακάλυψαν ότι η συλλογή των 60 ρετρό αυτοκινήτων από τη δεκαετία του 1930 έως τη δεκαετία του 1950 που ήταν παρατημένα και σκούριαζαν σε υπόστεγα, στην φάρμα της οικογένειας στη δυτική Γαλλία θα μπορούσαν να αξίζουν £ 12.000.000 ίσως και περισσότερο σε δημοπρασία.

Στη συλλογή των αμαξιών υπάρχουν και τα εξής, ένα Talbot-Lago που κατείχε πριν ο Αιγύπτιος βασιλιάς Φαρούκ, μια Ferrari που είχε χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα μιας ταινίας με την Jane Fonda, ακόμη υπάρχει και μια σπάνια Maserati.
Ο Baillon είχε την πρόθεση να χτίσει ένα μουσείο με τη συλλογή των αυτοκινήτων του, τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως αναμενόταν, έτσι αναγκάστηκε να πουλήσει 50 αυτοκίνητα και το υπόλοιπο της συλλογής ξεχάστηκε.

Η συλλογή θα τεθεί σε πλειστηριασμό στο Παρίσι, στις 6 Φεβρουαρίου 2015. Αν κάποια από τα αυτοκίνητα κριθούν ακατάλληλα για την ανακατασκευή τους θα πωληθούν για ανταλλακτικά.Αυτό γεγονότα σαν και αυτά δεν συμβαίνει αρκετά συχνά ! “Πιστεύω, πως επέλεξα το επάγγελμα μου για ανακαλύψεις όπως αυτές .Ναι , αυτός είναι πραγματικά ένας θησαυρός”, είπε ο Artcurial Motorcars διευθυντής της Matthieu Lamoure.

Facel Vega (Αριστερά) και ένα Talbot-Lago (Δεξιά)

Ιστορικά αυτοκίνητα βρέθηκαν μετά από 50 χρόνια εγκατάλειψης allabout.gr

Μια vintage Ferrari (αριστερά) , που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα ταινίας με την Jane Fonda, και μια Maserati A6G 200 Grand Sport Berlinetta Frua (δεξιά) , ένα από τα μόλις τρεις στον κόσμο.

Ferrari 250 GT California SWB. Η Ferrari είναι ένα θρυλικό όνομα στον κόσμο του αυτοκινήτου και αυτό το αυτοκίνητο είναι μοναδικό. Μόνο 37 αυτοκίνητα αυτού του μοντέλου κατασκευαστήκαν,  καθιστώντας το εξαιρετικά σπάνια. Κάθε αυτοκίνητο του αυτού του μοντέλου έχει τεκμηριωθεί προσεκτικά από τους ιστορικούς και αυτό θεωρήθηκε ως χαμένο. Ευτυχώς το βρήκαμε, αναφέρει ο Lamoure.

Μια Talbot – Lago T26 Cabriolet που κάποτε ανήκε στον Αιγύπτιο βασιλιά Φαρούκ

Ιστορικά αυτοκίνητα βρέθηκαν μετά από 50 χρόνια εγκατάλειψης allabout.grΙστορικά αυτοκίνητα βρέθηκαν μετά από 50 χρόνια εγκατάλειψης allabout.gr

Hispano Suiza H6B Cabriolet Million

Ιστορικά αυτοκίνητα βρέθηκαν μετά από 50 χρόνια εγκατάλειψης allabout.gr







r/
http://allabout.gr/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger