Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ίδρυση τράπεζας αίματος και εθελοντική αιμοδοσία απο το 4ο Δημοτικό Σχολείο

Γονείς και εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας γνωρίζοντας ότι η αιμοδοσία
αποτελεί πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας, προχώρησαν στην ίδρυση τράπεζας αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των μελών των δύο συλλόγων.
Από κοινού οι δύο σύλλογοι ευαισθητοποίησαν και κινητοποίησαν τα μέλη τους και ήδη έχουμε περισσότερους από σαράντα εθελοντές.
Ψηφίστηκε ο κανονισμός λειτουργίας της τράπεζας, κοινοποιήθηκε σε όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς
Καλούμε όσους επιθυμούν από 18 – 64 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στην αιμοδοσία και να εφοδιαστούν με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη.
Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και από 9.30 – 13.30 οργανώνεται σε συνεργασία με το νοσοκομείο Λευκάδας εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδόπουλος Ανδρέας – Διευθυντής Σχολείου
Κόγκα Θεοδώρα – Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

ΤΗΛ: 2645024786
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger