Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δωρεές στο Δημοτικό Συμβούλιο.Παρόλο που πριν λίγες ημέρες είχαμε βασικό θέμα στην εφημερίδα μας τις χορηγίες προς τα σωματεία και το ηθικό του πράγματος,  στο επόμενο συμβούλιο και ειδικά προς το τέλος των θεμάτων έχουμε πάλι χορηγίες σωματείων. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δοθούν κάποιες χορηγίες προς τα ιστορικά σωματεία του νησιού αλλά ας κρατάμε και λίγο τα προσχήματα. Τουλάχιστον ας μην πηγαίνουν με γεωγραφικά-κληρονομικά κριτήρια.
Υπομονή Κυριακή κοντή γιορτή.Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 26-2-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 47ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
Εισηγητής: Γαζής Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 48ο: Απόφαση Δ.Σ. για διάθεση πιστώσεων για εκδηλώσεις του Δήμου.
Εισηγητής: Γαζής Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος


ΛΕΥΚΑΔΑ:ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ..


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger