Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Βούτσης διορίσε τραγουδιστή ως σύμβουλο του Προέδρου της Βουλής! (Βίντεο)

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΑΠΕΡ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!

Τα πρωινά περνά το κατώφλι του Κοινοβουλίου για να εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος, ενώ το βράδυ διασκεδάζει με δικά του άσματα, αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, τους θαμώνες κέντρων εν μέσω «λουλουδοπολέμου».

Νεαρός τραγουδιστής φαίνεται πως συγκαταλέγεται στους στενούς συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση. Πρόκειται για τον Γιώργο Ζάμπα. Όπως αποκαλύπτει ο Άρης Δρόσος στο Secret των «Παραπολιτικών»: «Με στυλ που θυμίζει Παντελή Παντελίδη, ο οποίος είναι και το είδωλό του, όπως λέει στις παρέες του, ο Γιώργος Ζάμπας προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κάνει την καριέρα του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Κάπως έτσι, μιας και είναι ακόμα νέος, είπε να βρει και δεύτερη δουλειά, αφού και τα κονέ του στο κυβερνητικό στρατόπεδο θα μπορούσαν να του ανοίξουν διάπλατα μια πόρτα στη δισκογραφία και στα κορυφαία στέκια της αθηναϊκής νύχτας…
Η τοποθέτηση του νεαρού τραγουδιστή στο επιτελείο του κ. Βούτση δεν φαίνεται, πάντως, να είναι τυχαία, καθώς η οικογένειά του έχει στενούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του, κορυφαίος πολιτικός μηχανικός της Αθήνας, ήταν στο παρελθόν στέλεχος και δραστήριο μέλος του Συνασπισμού και υποψήφιος της παράταξης του ΣΥΝ στο ΤΕΕ. Ο λόγος για τον Κώστα Ζάμπα, ο οποίος έχει ως κύρια επαγγελματική και επιστημονική δραστηριότητα τον τομέα της αποκατάστασης μνημείων…Από το 2007 έως και το 2008 μελέτησε και επέβλεψε το έργο της μεταφοράς των εκθεμάτων από το Μουσείο του Βράχου της Ακρόπολης στο νέο μουσείο. Το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2007 ο κ. Τσίπρας είχε βρεθεί στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα και είχε παρακολουθήσει την έναρξη της εναέριας μεταφοράς των εν λόγω εκθεμάτων, ύστερα από πρόσκληση του κ. Ζάμπα.
Μπορεί ο γιος του γνωστού πολιτικού μηχανικού να απασχολείται με αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, ωστόσο όσοι τον έχουν ακούσει να τραγουδά αναφέρουν ότι αποτελεί ένα νέο, ανερχόμενο αστέρι του λαϊκού πενταγράμμου, με ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή, έχοντας πλούσιο βιογραφικό.
Δείτε το video…
http://www.tromaktiko.org/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger