Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Διαμαρτυρία προέδρου Επιμελητηρίου για τη σημερινή συγκέντρωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4/2 και ώρα 10.30 πμ η συγκέντρωση στον Άγιο Μηνά Λευκάδας προκειμένου οι
πολίτες να δηλώσουν τη πλήρη αντίθεσή τους στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Η τεράστια συμμετοχή αποδεικνύει χωρίς καμιά αμφιβολία ότι η συγκέντρωση δεν είχε κομματικό περιεχόμενο, αφού υπήρχαν άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις, αλλά και όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.
Ωστόσο, στην ομιλία που προηγήθηκε της πορείας το λόγο πήραν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, οι οποίοι αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε επικεφαλής άλλων φορέων και συλλόγων (που δεν ανήκουν στο ΠΑΜΕ) να τοποθετηθούν σχετικά!
Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός να καπηλεύεται μια συγκεκριμένα ομάδα ανθρώπων την πάνδημη αντίδραση του συνόλου των πολιτών και να μην επιτρέπει να λάβουν το λόγο άνθρωποι που εκπροσωπούν επαγγελματικές –και όχι κομματικές- ομάδες.
Είναι περιττό να ειπωθεί ότι τα προβλήματα είναι συλλογικά και για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Λευκάδας προέτρεψε τα μέλη του να συμμετάσχουν στη γενική απεργία αλλά και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε. Η παραπάνω, όμως, συμπεριφορά των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ μας οδηγεί στη διαπίστωση ότι τελικά η επιλογή αυτή ήταν εσφαλμένη, αφού δεν υπήρχε καμία πρόθεση ένταξης των μελών του φορέα σε μια καθαρά κομματική πορεία και θα ήταν προτιμότερη η οργάνωση μιας ξεχωριστής συγκέντρωσης του επαγγελματικού κόσμου της Λευκάδας εντελώς απαλλαγμένη από κομματικές αποχρώσεις! Για όλους τους παραπάνω λόγους επιβάλλεται να ζητήσουμε συγνώμη από τους επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας για αυτή την απόφαση.

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger