Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ




Γράφει ο Νίκος Γληγόρης

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, όπως γίνεται και τα τελευταία χρόνια, θα διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, μέσω μπαράζ με τις αντίστοιχες των Ενώσεων Αιτολοακαρνανίας, Άρτας και Φωκίδας.
Φέτος για πρώτη φορά, από τα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική, θα ανέβουν δύο από τις τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος και καλή για τους παράγοντες θα είναι και μια σχετική ενημέρωση για ότιγίνεται και στην γειτονιά τους.
Στην Αιτωλοακαρνανία η πρωτοπόρος με 41 βαθμούς Ναύπακτος την τελευταία αγωνιστική έχασε εντός έδρας από το Θέρμο, με αποτέλεσμα η Φλόγα Παλαιομάνινας να πλησιάσει στον πόντο για την κορυφή, ενώ το μεγάλο όνομα της κατηγορίας το Μεσολλόγι είναι πίσω 13 βαθμούς και έχει τεθεί νωρίς εκτός τίτλου.
Η ομάδα της Παλαιομάνινας μάλιστα, φημολογείται ότι είναι θυγατρική του Παναιτωλικού και θα έχει την βοήθεια που απαιτείται για να φθάσει στην Γ΄Εθνική.
Ήδη σαρώνει και στις μεταγραφές του Ιανουαρίου κι όλα δείχνουν ότι οι φήμες έχουν βάση.
Στην Άρτα οι Κωστακίοι προηγούνται στην βαθμολογία με πέντε βαθμούς από την δεύτερη Ιστορική Αναγέννηση Άρτας των Σπυράκου και  Τρούλλη αλλά η μάχη των δύο μάλλον θα συνεχισθεί μέχρι τέλους, αφού οι δεύτεροι έχουν ήδη μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.
Οι πρωτοπόροι διαθέτουν καλό ρόστερ, βρίσκονται σε σχετικά καλή οικονομική κατάσταση και ψάχνονται κι αυτοί στις μεταγραφές για να ενισχυθούν περισσότερο.
Στην Φωκίδα το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο ομίλους, με τον Αστέρα Ιτέας να προηγείται στον έναν, και το Ευπάλιο στον άλλο, με τις πληροφορίες να μιλάνε για δύο μέτριες ομάδες που όποια κι αν περάσει στα μπαράζ, δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής.

Λιγοστοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι κυπέλου Τηλυκράτης-Πάργα λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατούσε, η οποία όμως δεν εμπόδισε κάποιους που ήρθαν για κατασκοπεία.
Εκτός του τεχνικού επιτελείου του Πανλευκάδιου που ήταν και εύκολο να βρεθεί στο γήπεδο, εντύπωση προκάλεσε η παρουσία στο Δημοτικό Στάδιο του κόουτς του ΠΑΣ Πρέβεζα  Θωμά Βασιλειάδη που συνοδεύοταν από τον Προέδρο Πετρόπουλο.
Η ομάδα της Πρέβεζας βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα  και αφού ο γερόλυκος κόουτς, έκανε τέτοιο ταξίδι για να δει τους μελλοντικούς του αντιπάλους, σημαίνει ότι …..δεν τον αφήνει αδιάφορο το πρωτάθλημα.


Ραντεβού στον κινηματογράφο έχει την τελευταία εβδομάδα όλη η καλή κοινωνία της Λευκάδας, με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που σπάει ταμεία σε όλη την Ελλάδα.
Πολλοί είναι όμως και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, όπως με πληροφόρησαν, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ταινία, αν και τα θέματα που αυτή πραγματεύεται, είναι κοινωνικού περιεχομένου κι έξω από τα καθημερινά τους ενδιαφέροντα.
Παρακολουθώντας την ταινία και μπλεγμένος με τον έρωτα του Σύριου μετανάστη με την Ελληνίδα πρωταγωνίστρια, με τον Χρυσαυγίτη πατέρα της και άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα, γνωστός μεγαλοπαράγοντας μεγάλης ομάδας της πόλης, συνελήφθη κοιμώμενος από την σύζυγό του, την οποία συνόδευε στο σινεμά και δέχθηκε φυσικά και την σχετική κατσάδα.

Η Αργεντινή φημίζεται για τις εξαγωγές κρέατος σε όλο τον κόσμο, αλλά και την παραγωγή ταλέντων στο ποδόσφαιρο και από ότι φαίνεται στο γνωστό κρεοπωλείο του Αγίου Μηνά, λόγω ενασχόλησης και με τα δύο παραπάνω, τα συνδύασαν και αποφάσισαν να ρίξουν τα δίχτυα τους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάουρο Πέρεζ, που αγωνίζεται στον Όμηρο Νεοχωρίου.
Ο παίχτης την τελευταία εβδομάδα βρέθηκε στην Λευκάδα, όπου και δοκιμάστηκε από το τεχνικό επιτελείο του Πανλευκάδιου, αγωνίσθηκε και στο φιλικό με τον Άγιο Πέτρο και υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να αποκτηθεί.
Στο ίδιο μήκος κύματος και στον Τηλυκράτη, μετά την χωρίς αποτέλεσμα δοκιμή Ζακυνθινού ποδοσφαιριστή, γλυκοκοιτάζουν κάποιον Βραζιλιάνο παρακαλώ, ενώ από χθές ο κόουτς Μπέκας άρχισε να ανακατεύει και χαλβά Φαρσάλων.

Στο στόχαστρο του Πανλευκάδιου σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε ο αρχηγός του Α.Ο. Καρυάς Πάνος Χαλκιόπουλος, με τον ποδοσφαιριστή να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που δέχθηκε.
Ο σκληροτράχηλος αμυντικός της Καρυάς, είναι η τρίτη περίπτωση μετά τους Ζάτσε και Κτενά των Σφακιωτών, που επιδιώκει να αποκτήσει ο Πανλευκάδιος από τις ομάδες της Βόρειας Λευκάδας στις οποίες δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Κώστας Φατούρος που αγωνιζόταν πρόσφατα στον Απόλλωνα, βρίσκεται ένα βήμα από την μετακίνησή του στην Καρυά.
Οι Βόρειοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα σοβαρό κάτω από τα δοκάρια, όπου κάθονται συνήθως παίχτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις.
Η προσπάθεια που έγινε για την απόκτηση του πρώην της γκολκίπερ Δημήτρη Αραβανή, που αγωνίζεται φέτος στον Πανλευκάδιο, δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη τον χρειάζεται και δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Η παραίτηση του Απόλλωνα Νότιας Λευκάδας από το πρωτάθλημα δεν ήταν έκπληξη για πολλούς που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.
Έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με τον Πρόεδρο Θεοχάρη, να έχει μείνει μόνος χωρίς καμιά βοήθεια και να μην μπορεί πλέον να σηκώσει το βάρος.
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει βαρεθεί να σπρώχνει χρήματα για την ομάδα, που από μια σειρά λαθών στηριζόταν  κυρίως σε λεγεωνάριους.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας Γιώργος Μουστάκας μπορεί να έφυγε από τον πάγκο της ομάδας, αλλά δίνει το παρόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας από την κερκίδα ως απλός θεατής πλέον.
Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι κυπέλου της Κυριακής με τον Τηλυκράτη, όπου ταξίδεψε στην Λευκάδα και εθεάθη στην άκρη της κερκίδας να παρακολουθεί μόνος του, τις προσπάθειες των παιχτών της Πάργας.

H περυσινή έκπληξη του πρωταθλήματος ομάδα της Πλαγιάς, με την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε κακό πρόσωπο και βρισκόταν μόνιμα στις τελευταίες θέσεις.
Το τελευταίο όμως διάστημα βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία και θυμίζει κάτι από το πανίσχυρο περυσινό σύνολο.
Ένας σοβαρός λόγος για την μεταμόρφωσή της, είναι όπως πολλοί στην ομάδα παραδέχονται, η παρουσία στην ενδεκάδα του πρώην ποδοσφαιριστή του Τηλυκράτη Ζώη Καπότη, που επανήλθε δριμύτερος στην αγωνιστική δράση και βοήθησε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του Α.Ο. Πλαγιάς.



















Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger