Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΡΓΑ 2-1




Για τον θεσμό του κυπέλου ο Τηλυκράτης την Κυριακή υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Πάργας, τον οποίο κέρδισε δύσκολα με 2-1, περνώντας έτσι στην ημιτελική φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φιλιππιάδα, Λούρο και Μύτικα.
Η κακοκαιρία και η συνεχή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, είχαν μετατρέψει σε βούρκο το γήπεδο και μοιραία οι παίχτες του Άγγελου Μπέκα δεν μπόρεσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Παρόλα αυτά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο,  πίεσαν ασφυκτικά κατά διαστήματα την άμυνα της Πάργας, δημιούργησαν ευκαιρίες  και πέτυχαν και τα δύο γκολ.
Στο 15΄ο κορυφαίος της συνάντησης Περιστέρης, πέτυχε τέρμα το οποίο σωστά ακυρώθηκε γιατί χρησιμοποίησε το χέρι του.
Λίγο αργότερα ο γκολκίπερ Πάνος Σκιαδάς, έκανε διπλή σωτήρια επέμβαση σε μια αντεπίθεση των παιχτών του κόουτς Βάσι, με αποδέκτη τον Αναστασίου, σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.
Στο 23΄ο νεαρός Περιστέρης, τρύπωσε στην άμυνα των φιλοξενουμένων, μετά από  μια χαμένη μπαλιά, κατάφερε να σταθεί όρθιος  και να αποφύγει τον τερματοφύλακα Σκάρπο και να πλασάρει στην γωνία για το 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Κώστας Ιασωνίδης επιχείρησε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο τερματοφύλακας Σκάρπος απέκρουσε ασθενώς και ο επελθών Γιώργος Ορφανός που πήρε το ρημπάουντ, έγραψε με δυνατό κοντινό σουτ το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι δεν παρατάνε τα παιχνίδια, ανέβηκαν στο γήπεδο κι έγιναν σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα απειλητικοί.
Στο 55΄ο Σκιαδάς και πάλι έκανε μεγάλη επέμβαση σε τετ α τετ του Γκλουτσάϊ, αποσοβώντας προς στιγμήν την μείωση του σκορ και περνώντας ο ίδιος  στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων της συνάντησης.
Ακολούθησε μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη, με τον Γιάννη Γεωργάκη να πλασάρει αδύναμα στο κενό τέρμα και τους αμυντικούς να διώχνουν στην γραμμή.
Τελικά στο 68΄ήρθε το 2-1 για την Πάργα με κοντινό σουτ του Βάσιου, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων.
Μέχρι το τέλος του ματς δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, εκτός από κάποιες προσπάθειες των Καταγή και Περιστέρη, που ενώ έσπασαν με όμορφο τρόπο από αριστερά την άμυνα της Πάργας, έμειναν ημιτελείς.
Ο Απόλλων Πάργας με την συνολική του εμφάνιση, έδειξε για πολλοστή φορά ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Στα άλλα παιχνίδια του κυπέλου, η Φιλιππιάδα στα πέναλτι πήρε την πρόκριση μέσα στο Καναλάκι από τον Αχέροντα, ο Μύτικας πέρασε χωρίς αγώνα στα ημιτελικά λόγω της παραίτησης του Απόλλωνα Νότιας Λευκάδας, ενώ το ματς της ημέρας έγινε στον Λούρο, με την τοπική ομάδα του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα να παίρνει με 2-1 και ανατροπή την πρόκριση από τον Αμβρακικό Βόνιτσας, ο οποίος είχε παράπονα από την διαιτησία.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger