Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Επιτυχίες του ΝΟΛ στο Διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Βόνιτσα (φωτο-βιντεο)


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 4ος διασυλλογικός αγώνας Optimist που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος


 Ολοκληρώθηκε την Κυριακή με επιτυχία ο 4ος διασυλλογικός αγώνας για σκάφη τύπου Optimist που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας με συμμετοχή 30 αθλητών από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Aστακού, τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων. Φύσηξε ούριος άνεμος  κυριολεκτικά και βοήθησε ώστε να διεξαχθούν  και οι έξι παραγραμματισθείσες ιστιοδρομίες, τρείς  το Σάββατο και τρείς την  Κυριακή.

Το Σάββατο ο καιρός ήτανε πολύ καλός οι μικροί αθλητές  ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς και τερμάτισαν άμεσα και στις τρεις ιστιοδρομίες, ενώ οι συνοδοί τους απόλαυσαν τα νερά του Αμβρακικού και τις σπεσιαλιτέ των παρακείμενων ψαροταβέρνων.
 Την Κυριακή το πρωί οι καιρικές συνθήκες ήταν πάλι ιδανικές για τους ιστιοπλόους και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση των υπόλοιπων  τριών ιστιοδρομιών.
Στο τέλος της δεύτερης ημέρας, αφού ο κάθε όμιλος συγκέντρωσε τον εξοπλισμό του, το δ.σ του  ΝΑΟΒ οργάνωσε την απονομή των μικρών  φίλων σε ένα όμορφο χώρο όπου τα παιδιά έφαγαν, βραβεύτηκαν και διασκέδασαν όλα μαζί.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους καθώς και τους προπονητές.
Κορίτσια κάτω των 11 ετών
Κορίτσια άνω των 11 ετών
Αγόρια κάτω των 11 ετών
Αγόρια άνω των 11 ετών.
Κακλαμάνη-Κατωπόδη (Ν.Ο.Λ.)
Ζήση Έλλη (ΝΑ.Ο.Β.)
Σιάμος Κων/νος (Ι.Ο.Δ.Ε.)
Φρέρης Αχιλλέας (ΝΑ.Ο.Β.)
Μαργέλη– Κατωπόδη (Ν.Ο.Λ.)
Νάου-Σταματέλου (Ν.Ο.Λ.)
Λάζαρης-Μαργέλης(Ν.Ο.Λ.)
Μελισσάς Στέργιος (Ι.Ο.Ι.)
Τασούλη Αλίκη (Ι.Ο.Δ.Ε.)
Φίλιππα Ευαγγελία (Ν.Ο.Λ.)
Χαλκιόπουλος-Κατσαρός (Ν.Ο.Λ.)
Καππές Νικόλαος (ΝΑ.Ο.Β.)















































































ΠΡΟΤΗ ΜΕΡΑ




























































































































Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger