Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Νέες ειδικότητες και εγγραφές στο ΙΕΚ Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις νεες ειδικότητες φθινοπωρινού εξαμήνου 2015Β
Εγκρίθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. η εναρξη Νέων Ειδικοτήτων στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας  για το φθινοπωρινό εξάμηνο κατάρτισης 2015Β  .

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου           (π.χ. Απολυτήριο Λυκείου,πτυχίο ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ κλπ.), ανεξαρτήτως ηλικίας :
1. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ).
3. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
4. ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΕΧΝΗ 
Η υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Α’ εξάμηνο , γίνεται ηλεκτρονικά μετά από διαδικασία επιλογής, στον σύνδεσμο:  https://iek.sch.gr

Το σύστημα θα μείνει ανοικτό και θα δέχεται αιτήσεις από σήμερα Δευτέρα 14/09/2015  μέχρι τη Δευτέρα 21/9/2015 και ώρα 12:00. Δεν θα δοθεί παράταση.
Η έγκριση λειτουργίας των τμημάτων θα γίνει εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός εγγραφών.
Εγγραφή στο Γ΄εξάμηνο μπορούν να αιτηθούν πτυχιούχοι ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β κύκλου κλπ, αντίστοιχης ειδικότητας με τις παρακάτω, καταθέτοντας αίτηση στα γραφεία του ΙΕΚ:
1) ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
2) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ/WEB DESIGNER-DEVELOPER/VIDEO GAMES)
H φοίτηση στα δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης παρέχεται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2645023873.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger