Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού που έγινε ποτέ στο τόπο μας .

 Νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι παίχτες του ΠΑΣΠ επισκέφτηκαν το 4Ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας όπου μεταξύ άλλων τους μίλησαν για  την βία στα γήπεδα , για τη διατροφή, τη γυμναστική, την ξεκούραση,τον ύπνο , τα παιδιά με ΑΜΕΑ.

Στις 4:30 το απόγευμα σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους στάδιο πραγματοποιήθηκε η γιορτή ποδοσφαίρου. Το στάδιο «Πλάτωνας Γρηγόρης» φιλοξένησε την ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) όπου έπαιξε με τον πρωταθλητή Λευκάδας Τυληκράτη και την ομάδα του Πανλευκάδιου.
Σε μια γιορτινή  ατμόσφαιρα οι παίχτες και οι φίλαθλοι στεκόταν όλοι μαζί και φωτογραφιζόταν  με τους ήρωες του euro 2004 και τους παίχτες του ΠΣΑΠ οι οποίοι προσπαθούσαν με τα μηνύματα που έγραφαν στα μπλουζάκια τους να δώσουν το δικό τους στίγμα στο γήπεδο … «Βάλε τέρμα στη βία», « Λέμε όχι στο ρατσισμό», «Γίνε δότης μυελού των οστών».
Το ματς ξεκίνησε από την "μπαλιά" του μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο εφόσον την εκδήλωση την συνδιοργάνωσε ο Δήμος και η Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης  και  τα έσοδα της θα διατεθούν  στο κοινωνικό παντοπωλείο, το γηροκομείο και το μοναστήρι της Νηράς.
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ μεταξύ Τηλυκράτη και ΠΣΑΠ έληξε 2-2 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο νικητής αναδείχθηκε ο Πανλευκάδιος με 1-0.
Η 15άδα τους ΠΣΑΠ – Εθνική 2004: Κωψαχείλης, Παχατουρίδης, Γκαρώζης, Μητσόπουλος, Σφακιανάκης, Γήττας, Μπασινάς, Φρατζέσκος, Παπαδόπουλος Δ., Κωνσταντινίδης, Μπελεβώνης, Λαζανάς, Πούλιος, Ψαρρής, Παπαδόπουλος Β.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Βενέτης, Κτενάς, Βρεττός, Καταγής Σπ., Καταγής Γ., Μπορδούβαλης, Μακρυγιάννης, Ιασωνίδης, Γεωργάκης Γ., Περιστέρης, Δημουλιάς, Σκαμνέλος, Ορφανός, Σιδέρης, Θειακός, Γεωργάκης Μ.
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Μπάμπης, Μάουρο, Χασακής, Κοκόλης, Τριάντος, Κούσης, Μπαλί, Φλούδας, Τσελάι, Κολοβός, Βλάχος, Στεριώτης, Σούνδιας, Κόκκαλης, Σπανός, Αραβανής, Τουλκερίδης, Γουριώτης.


















































































































































































































































































Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger