Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο μάγος Χουντ(οτσιπρ)ίνι...


Κι αφού ανέστησε, έσωσε από βέβαιο θάνατο το ''παλιό'', αυτό απ' το οποίο θα ξεμπερδέψει, λέει,  στις 20 Σεπτέμβρητώρα είναι έτοιμος να κάνει το Μεγάλο Κόλπο, αυτό που του ανατέθηκε πακέτο με το νέο μνημόνιο: 

Να εξαφανίσει το 62% του ''ΟΧΙ''.

Αυτή η τεράστια προίκα του λαού μας, το μόνο σωστό που έγινε τους τελευταίους 8 μήνες
(έγιναν κι οι εκατό δόσεις μπας και αναπνεύσει λίγο ο πολίτης, αλλά αυτές τις πήραν ήδη πίσω με πονηρά κόλπα και εκ των υστέρων προϋποθέσεις, κατ΄εντολή κι αυτές των τοκογλύφων-αφεντικών), αποτελεί καρφί στο μάτι τής νεοναζιστικής γερμανοκρατούμενης ''Ενωμένης Ευρώπης'' και ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ή να φανεί πως εξαφανίστηκε.
     
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ 
ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ 
ΣΤΟΝ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 

Έτσι, την επαύριο των εκλογών οι αλήτες των μνημονίων -όλοι οι αλήτες, όλων των μνημονίων- θα αθροίσουν τα δικά τους ποσοστά, και με την αναίδεια που τους διακρίνει θα μας πουν: 
''Ορίστε! Πού είναι το 62% σαςΑφού η πλειοψηφία του λαού ψήφισε εμάς, αυτομόλησε και συμφωνεί με την πολιτική των μνημονίων!'' 
Τρέφονται από τις σάρκες μας και ελπίζουν να σωθούν με την καταστροφή μας
Και το κακό είναι πως θά 'χουν εν μέρειδίκιο!
Γιατί τούτες οι εκλογές είναι οι πιό ύπουλεςοι πιό π@ύστικες των μνημονιακών χρόνων. 
Δεν τους φτάνει να μας εξαχρειώσουν, να μας πάρουν τα σπίτια, να μας κάνουνσκλάβους μέσα στην ίδια μας την πατρίδα... 
Θέλουν να μας εξαχρειώσουν και ψυχολογικά, και ηθικά, να φανεί πως συμφωνούμε,πως όλα έγιναν με την σύμφωνη γνώμη μας...

ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...
Σαν μονόδρομο προς την σωτηρία της χώρας... 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.  

Θέλουν να δημιουργήσουν το τέλειο πολιτικό έγκλημα, όπου θύτης και θύμα είναι το ίδιο πρόσωπο, άξιο της μοίρας του, άξιο της καταστροφής του.

Σ' αυτή την παγίδα που στήθηκε τόσο έντεχνα από επαγγελματίες δολοφόνους λαών, ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να πέσεικαι είναι σίγουρο πως θα πέσει την Κυριακή των εκλογών.

Όσοι μείνουν, όσοι μείνουμε απ' έξω, θα έχουμε την ευθύνη να ξαναρχίσουμε απ΄την αρχή...
  • Να ανασύρουμε και τους άλλους που έπεσαν στην παγίδα...
  • Να ξαναστηθούμε στα αντιμνημονιακά πόδια μας...
  • Να σταθούμε δυνατοί κόντρα στην Παγκοσμιοποίηση (του φασισμού του χρήματος) και στους νεοναζί της Νέας Τάξης Γερμανικών Πραγμάτων στην Ευρώπη. 
Καλό κουράγιο αδέλφια!...  

Υ.Γ.  Χάρρυ Χουντίνι: (1874-1926), πραγματικό όνομα Έρικ Βέις (Erik Weisz), ήταν Ούγγρος μάγος, καλλιτέχνης των αποδράσεων και διασκεδαστής.

  

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger