Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Υποψηφιότητα με το ΕΠΑΜ στην Λευκάδα.

Το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετέχει αυτόνομα στις εκλογές.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο συμμετέχει αυτόνομα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με κατάθεση ψηφοδελτίων πανελλαδικά.
Έχει έρθει η ώρα, η μεγάλη πλειοψηφία του 61,3% του ΟΧΙ να εκφραστεί εκλογικά, με όρους ανατροπής των σχεδιασμών του καθεστώτος.

Το ΕΠΑΜ, συμμετέχοντας αυτόνομα στην εκλογική μάχη, καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα Δημοκράτη και Πατριώτη σε μια παλλαϊκή πανεθνική συστράτευση που θα αποτελέσει πραγματικό εμπόδιο στα σχέδια του δωσιλογισμού και της ξένης επιβουλής, για ολοκληρωτική διάλυση της χώρας μέσω των μνημονίων.

Υποψήφια με το Ε.ΠΑ.Μ. στην Λευκάδα, η Ελένη Λογοθέτη.
Η υποψήφια με το Ε.ΠΑ.Μ στην Λευκάδα Ελένη Λογοθέτη, είναι βιβλιοθηκονόμος, εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκάδα και σπούδασε στην Αθήνα.
Ζει στην Λευκάδα με την οικογένειά της και είναι ενεργό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. στον Πυρήνα Λευκάδας.

Το ΕΠΑΜ δεν λειτουργεί με τη λογική της ανάθεσης των κλειδιών της χώρας σε κάποιους άλλους ώστε να του λύσουν αυτοί όλα τα προβλήματα. Δεν ζητά μόνο την ψήφο του λαού.  Τα προβλήματα δεν είναι τεχνικής φύσης, αλλά πολιτικής και θέτει πρώτα και κύρια ζήτημα ελλείμματος Δημοκρατίας και Ελευθερίας και καλεί τον ίδιο το λαό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, να ενημερωθεί και να οργανωθεί για μια Ελλάδα Κυρίαρχη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική.

Το Διακύβευμα.

«Εάν δεν κάνουμε τίποτα από όλα αυτά, μια καλή ημέρα αυτής της χρονιάς ή και της επόμενης, θα μας πληροφορήσουν ότι η κρίση τελείωσε.
Θα ανοίξουν την βρύση του δανεισμού, οι ίδιοι που την έκλεισαν πριν, και θα πάρουν μπρος τα γρανάζια της οικονομίας.
Πολλοί θα χαμογελάσουν με ανακούφιση, θα θεωρήσουν ορθά τα σημερινά μέτρα, και θα μας κατακρίνουν ορισμένους για την καχυποψία μας προς το κατεστημένο.
Μια καλή ημέρα, όταν η εργασία θα είναι τόσο φθηνή που μόλις θα επηρεάσει την τελική τιμή του προϊόντος, όταν το δικαίωμα στην υγεία θα είναι είδος πολυτελείας, όταν η παιδεία θα είναι ένα ταξικό προνόμιο, όταν λεγεώνες ανθρώπων θα είναι διατεθειμένες για όλα αντί πινακίου φακής, όταν ο πλούτος που όλοι μας παράγουμε θα είναι ιδιοκτησία ολίγων, όταν γη και ύδωρ θα έχουν καινούργιο αφέντη, όταν καταφέρουν να εξουδετερώσουν κάθε μορφή αλληλεγγύης και να μας καταντήσουν πληροφοριοδότες, υπάκουους και δειλούς, όταν η Δημοκρατία δεν θα είναι παρά καπνού σκιά. Τότε, η κρίση θα έχει τελειώσει.
Και δεν θα έχουν κερδίσει ποτέ, τόσα πολλά, σε τόσο λίγο χρόνο»
Απόσπασμα ομιλίας του Πέδρο Ολάγια, υποψήφιου με το ΕΠΑΜ στις Ευρωεκλογές του 2014

Ποιοι είμαστε
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011, στην εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων της Πλατείας Συντάγματος.
Από τότε, έχει οργανωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει χιλιάδες μέλη και φίλους στην χώρα αλλά και στο εξωτερικό.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελείται από απλούς πολίτες, οι οποίοι συμφωνούν ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα άμεσα είναι να απελευθερωθεί από τα δεσμά του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να μπορέσει επιτέλους να απονείμει την αναγκαία δικαιοσύνη και να οδηγήσει την Πατρίδα μας προς την αναγέννηση και την πραγματική ευημερία.

Τα 5 Προτάγματα του ΕΠΑΜ, είναι 5 Βήματα για μια
Ελλάδα Κυρίαρχη, Ανεξάρτητη και πραγματικά Δημοκρατική:

1. Καταγγελία και Διαγραφή χρέους.
2. Εθνικό Νόμισμα.
3. Ανατροπή Μνημονίων και Συμφωνιών.
4. Δικαιοσύνη, λογοδοσία όσων έφεραν την χώρα στην σημερινή κατάσταση.
5. Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα μέσω Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.
Επισκέψου το site μας για να δεις πως αυτό θα γίνει εφικτό:
Έλα σε επαφή μαζί μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:
Facebook: ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
Facebook: Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο [Ε.ΠΑ.Μ.] – Λευκάδας

Έχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο.
Γνωρίζουμε το πώς.

Ε.ΠΑ.Μ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger