Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ !!! ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την Τετάρτη  5/8/2015  ο Βουλευτής Λευκάδας μαζί με το Διοικητή του Νοσοκομείου και ομάδα Νοσοκομειακών ιατρών που εκπροσωπούν όλα τα θεσμικά όργανα  του επιστημονικού προσωπικού, καθώς και τον Ι.Σ. Λευκάδας μετέβησαν στην Πάτρα, όπου είχαν
προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή και Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ.
Στην άνω των 2 ωρών σύσκεψη εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα προβλήματα τόσο του Νοσοκομείου όσο και του Κ.Υ. Βασιλικής και ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις για την καλύτερη λειτουργία τους.
Με την από 4μήνου συνεχιζόμενη ενίσχυση σε ιατρικό προσωπικό προσδοκούμε στη σταδιακή βελτίωση ενός κατεστραμμένου και διαλυμένου Ε.Σ.Υ. που παραλάβαμε. Συγκεκριμένα:
1.Το τελευταίο 4μηνο το Νοσοκομείο ενισχύθηκε με 4 Επικουρικούς Ιατρούς (Παιδίατρο, Ορθοπεδικό, Αναισθησιολόγο, Βιοπαθολόγο).
2.Αυτές τις ημέρες ανέλαβαν υπηρεσία άλλοι 2 Αγροτικοί Ιατροί μαζί με άλλον ένα που τοποθετήθηκε πρόσφατα.
3.Ανέλαβε υπηρεσία άλλη μία ιατρός στα πλαίσια χρηματοδοτικής κάλυψης από δωρεά προς τον Ι.Σ. Λευκάδας και αναμένουμε την κάλυψη άλλων 2 θέσεων από αποσπάσεις ιατρών Ε.Σ.Υ. με χρηματική ενίσχυση από το ίδιο πρόγραμμα.
4.Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναλαμβάνουν υπηρεσία μία ειδικευόμενη ιατρός στην Παιδιατρική Κλινική και μία Γενική Ιατρός με 5ετή θητεία ως Αγροτικός Ιατρός στο Α.Ι. Καρυάς, των οποίων έχει υπογραφεί ο διορισμός και αναμένεται να πάρει Φ.Ε.Κ.
5.Υπάρχει ενδιαφέρον για την κάλυψη 2 ακόμη θέσεων Αγροτικών Ιατρών στην προκήρυξη των θέσεων τον επόμενο μήνα.
6.Στις 14/8/2015 κλείνει ο κατάλογος Επικουρικών Ιατρών μέσω του οποίου θα γίνεται από τούδε η κατανομή στα Νοσοκομεία. Έχουν εξασφαλιστεί για τη Λευκάδα 3 θέσεις Επικουρικών Ιατρών (1 Παθολόγος, 1 Γενικής Ιατρικής ή Παθολόγος και 1 Ορθοπεδικός).
7.Από τις 2500 θέσεις μονίμου ιατρικού προσωπικού που θα προκηρυχθούν άμεσα έχουν δοθεί στη Λευκάδα, 2 θέσεις οι οποίες ζητήσαμε να καλυφθούν από Παθολόγους.
Με τους παραπάνω διορισμούς πιστεύουμε ότι θα ομαλοποιηθεί πλήρως η λειτουργία τόσο του Νοσοκομείου όσο και του Κ.Υ. Βασιλικής.

                                                                               Σταύρος  Γρηγόρης

                                                                               Βουλευτής  Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger