Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,
Μέσω της αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε μεταξύ μας στα 40 χρόνια διαδρομής μου στο κοινωνικό γίγνεσθαι της Λευκάδας και η οποία επαναβεβαιώθηκε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, στις οποίες με τιμήσατε με την ψήφο σας εκλέγοντάς με Βουλευτή, θέλω να απευθυνθώ σε σας με την ευκαιρία του δημοψηφίσματος της Κυριακής.


Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,
Αυτές τις μέρες ζούμε ίσως τη σημαντικότερη στιγμή της μεταπολιτευτικής περιόδου. Μετά από πέντε πέτρινα  χρόνια μνημονιακής λαίλαπας που κατέστρεψαν οικονομικά και κοινωνικά τη χώρα μας, ισοπέδωσαν το λαό, μας αφήνοντας πίσω τους 1.500.000 ανέργους, 3.500.000  νεόπτωχους, δεκάδες χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις και χιλιάδες αυτοκτονίες, για πρώτη φορά Ελληνική Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα σήκωσε το ανάστημα της, λέγοντας ένα ηχηρό ΌΧΙ στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των δανειστών.
Αυτοί και τα  φερέφωνά τους στην Ελλάδα προσπαθούν να παραποιήσουν το ερώτημα που τίθεται στον Ελληνικό Λαό και το οποίο είναι ένα πεντακάθαρο ΝΑΙ ή ΌΧΙ  στο εκβιαστικό τελεσίγραφο – πρόταση των δανειστών που οδηγεί στη συνέχιση της καταστροφικής πορείας των προηγούμενων χρόνων.
Οι υπεύθυνοι της καταστροφής και εξαθλίωσης της χώρας, μη έχοντας το πολιτικό θάρρος να υπερασπισθούν τα πεπραγμένα τους, για τα οποία τους καταδίκασε ο Ελληνικός λαός στις 25 του Γενάρη, θέλουν να παραποιήσουν το περιεχόμενο του Δημοψηφίσματος. Συνεπικουρούνται σε αυτό από το ντόπιο μιντιακό κατεστημένο, την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ανάμειξη Ευρωπαίων παραγόντων στα εσωτερικά μας και το παράνομο κλείσιμο των Ελληνικών Τραπεζών από την ΕΚΤ, όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό και να κάμψουν το φρόνημά του.
Δεν υπάρχει ερώτημα για ΝΑΙ η ΌΧΙ στην Ευρώπη και το ΕΥΡΩ. Η θέση μας στην Ευρώπη και στο ΕΥΡΩ είναι αδιαπραγμάτευτη. Η Ευρώπη είναι το κοινό μας σπίτι. Αυτοί και οι πολιτικές τους έχουν φέρει τη χώρα μας σε αυτή τη θέση, αυτοί κυβέρνησαν τη χώρα μας από το 1974 και μετά, δικές τους όλες οι ευθύνες. Και παρ’ όλα αυτά έχουν το θράσος να μιλάνε και να μας δείχνουν ως λύση το δρόμο που οδήγησε στην καταστροφή. ΈΛΕΟΣ.
Αυτό που καλείται ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει είναι ΝΑΙ η ΌΧΙ στη συνέχιση των πολιτικών λιτότητας, εξαθλίωσης, υποταγής και μετατροπής της χώρας μας σε μία αποικία χρέους.
Η απάντηση του λαού μας την Κυριακή θα είναι ένα δυνατό ΌΧΙ στο πισωγύρισμα, το οποίο θα είναι συγχρόνως και ένα δυνατό ΝΑΙ σε μία νέα πορεία ελπίδας και αξιοπρέπειας.

Σταύρος  Γρηγόρης

Βουλευτής  Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger