Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ/ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ






ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ/ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε στο
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο   Γιαννιτσών  με έναν αθλητή, το Δημήτρη Μπουρσινό στα 150μ και μια αθλήτρια, την Ιωακειμίδου Γεωργιάννα  στο άλμα εις ύψος.
Τα παιδιά πήγαν αρκετά καλά, αφού η Γεωργιάννα ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ περνώντας με τη δεύτερη προσπάθεια το 1,58μ και κατετάγη τελικά 5η έχοντας την ίδια επίδοση με  την 4η, που πέρασε όμως το ύψος με την 1η προσπάθεια. Και στο 1,62μ πέρασε πολύ ψηλά από τον πήχη αλλά το ακούμπησε λίγο με τη φτέρνα.
Ο Δημήτρης στα 150μ, κάνοντας μια καλή κούρσα, βελτίωσε κατά 19 εκατοστά το ρεκόρ του και κατετάγη 9ος. Να σημειωθεί ότι ο αθλητής είχε προπονηθεί ελάχιστα λόγω ενός μικροτραυματισμού που αποκόμισε από το μπάσκετ και δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι καλύτερο, που έχει τις δυνατότητες να κάνει.  
Με το πρωτάθλημα αυτό έπεσε και η αυλαία των υποχρεώσεων του Γυμναστικού για φέτος, αφού ο Παναγιώτης Σταύρακας λόγω τραυματισμού, δεν θα λάβει μέρος στο Νέων Ανδρών/Γυναικών .

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ
Ο Παναγιώτης δεν κατάφερε τελικά να πιάσει το υψηλό όριο των 7,50μ ώστε να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων  λόγω ενός τραυματισμού στην κνήμη που αποκόμισε από τον αγώνα που είχε κάνει το 7,41μ.
Στον αγώνα του Πανελληνίου Εφήβων/Νεανίδων έκανε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια έχοντας να αντιμετωπίσει και τον πόνο σε κάθε άλμα, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 7,05μ , επίδοση που τον κατέταξε στην 6η θέση. Έτσι δεν μπήκε Εθνική Ομάδα και δε μπόρεσε να λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και μια πολύ καλή χρονιά με εξαιρετικές  επιδόσεις έληξε λίγο άδοξα.

Βέβαια, έτσι είναι η ζωή του αθλητή, υπάρχουν καλές αλλά και κακές στιγμές, όμως  ο Παναγιώτης εκτός από πολύ καλός αθλητής είναι και  εξαιρετικός μαχητής και είναι σίγουρο ότι θα μπει την επόμενη χρονιά με περισσότερο πείσμα και αγωνιστικότητα, ώστε να καταφέρει αυτά που δικαιούται και που από λίγο δεν κατάφερε φέτος.   
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger