Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Οι επτά βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας

Ντέρμπι για το ΠΑΣΟΚ
       Επτά είναι οι βουλευτές που εκλέγονται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας,δυο από το ΣΥΡΙΖΑ, δυο από τη Ν.Δ., ένας από τη Χρυσή Αυγή, ένας από το ΠΑΣΟΚ και ένας από το ΚΚΕ.
      Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και με καταμετρημένα τα 416 από τα 524 εκλογικά τμήματα, εκλέγονται: από το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος με 16.701σταυρούς προτίμησης και Μαρία Τριανταφύλλου με 8.442. Από τη Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς με 17.681 σταυρούς και Κώστας Καραγκούνης με 17.432.Από τη Χρυσή Αυγή ο Κώστας Μπαρμπαρούσης με 4.512 ψήφους............



     Από το ΠΑΣΟΚ πρώτος εμφανίζεται ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με 1.686 ψήφους έχοντας μικρή διαφορά από τον Βασίλη Αντωνόπουλο που μέχρι τώρα συγκεντρώνει 1.615 ψήφους, οπότε ακόμα δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές αποτέλεσμα. 
   Και από το ΚΚΕ επανεκλέγεται ο Νίκος Μωραΐτης με 2.222 σταυρούς προτίμησης.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger