Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εδραιώνεται η επίτευξη της αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο – Βενετία από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea

Δελτίο Τύπου
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Εδραιώνεται η επίτευξη της αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο – Βενετία από την αεροπορική  εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea   Το Επιμελητήριο Λευκάδας σας ενημερώνει ότι η αεροπορική σύνδεση Άκτιο – Βενετία που επιτεύχθηκε με τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου το 2014, θα εξακολουθήσει και το 2015, όπως έχει ανακοινωθεί από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea.

H συνέχιση του δρομολογίου επιβεβαιώνει την εδραίωση της αεροπορικής σύνδεσης και τις προοπτικές περαιτέρω αύξησης της Ιταλικής αγοράς σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. 
Να σημειωθεί ότι η σύνδεση Άκτιο – Βενετία συνέβαλε σε μια αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 47% από την Ιταλική αγορά το 2014 και συγκριτικά με το 2013. Η δε συνολική αποτίμηση για την Ιταλική αγορά σημειώνει μια εντυπωσιακή αύξηση περίπου 200% από το σύνολο όλων των νέων και υφιστάμενων αεροπoρικών δρομολογίων (Blue Panorama, Volotea, Vueling).
H αεροπορική εταιρεία Volotea (www.volotea.com) είναι η πρώτη που εντάσσει έγκαιρα τα δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου 2015  και, μόλις ενταχθούν και τα δρομολόγια των υπολοίπων αεροπορικών εταιρειών, θα σας ενημερώσουμε συνολικά σχετικά με το θέμα αλλά και για τη συνολική αποτίμηση της Ιταλικής αγοράς το 2014 κατόπιν της συγκέντρωσης όλων των στοιχείων ανά χώρα στο αεροδρόμιο Ακτίου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Βενετία είναι και η πόλη επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey που το 2015 έχει εντάξει τη Λευκάδα στους προορισμούς της μετά από πολύμηνες προσπάθειες του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger