Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΑΚΤΙΟ

Δελτίο Τύπου
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΑΚΤΙΟ


Mια μεγάλη πορεία που έχει ξεκινήσει μεθοδικά εδώ και πάνω από 2 χρόνια ολοκληρώνεται με επιτυχία για τη Λευκάδα και το σύνολο όλων των προορισμών του Ακτίου, αφού το καλοκαίρι του 2015 θα ξεκινήσει η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Άκτιο. Μια σύνδεση που έχει διακοπεί από το 2009 και όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε πάγιο αίτημα της τουριστικής (και όχι μόνο)
επιχειρηματικής κοινωνίας.
Η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στο Επιμελητήριο Λευκάδας και στην αεροπορική εταιρεία Aegean, που όχι μόνο αποτελεί μια αμιγώς ελληνική αεροπορική εταιρεία αλλά κυρίως επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας και φυσικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το χρονικό συνεργασίας με την AEGEAN έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας από την περασμένη άνοιξη, όπως εξάλλου έχουμε ανακοινώσει με προγενέστερες ανακοινώσεις, με την αμέριστη συνεργασία των στελεχών της Αegean και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τον Αύγουστο παρέδωσε μια πολυσέλιδη αναφορά για τους λόγους έναρξης της αεροπορικής σύνδεσης.
Οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια έναρξης της νέας  αεροπορικής σύνδεσης από την Αθήνα, ενώ το Επιμελητήριο Λευκάδας θα προβεί σε ένα πλάνο ενεργειών, που ευελπιστούμε να συμβάλλει σημαντικά στην εδραίωση της αεροπορικής σύνδεσης.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger