Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοίνωση για τις συνδέσεις ύδρευσης από το Δήμο Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Τμήμα Ύδρευσης-Αποχέτευσης


Ανακοίνωση για τις συνδέσεις ύδρευσης.
   Η υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Λευκάδας γνωρίζει ότι υπάρχουν παροχές νερού οι οποίες δεν είναι εναρμονισμένες με τον Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου. Οι περιπτώσεις που έχουν διαπιστωθεί αφορούν σε διατάξεις των άρθρων 8 και 22 του Κανονισμού Ύδρευσης και συγκεκριμένα:

1.     Μη προσβάσιμες θέσεις υδρομετρητών στο προσωπικό της υπηρεσίας ύδρευσης.
2.     Αδιευκρίνιστες παροχές (άγνωστος ο ιδιοκτήτης).
3.     Συνδέσεις παροχών στις οποίες δεν έχει τοποθετηθεί υδρομετρητής ή έχει αφαιρεθεί.
4.     Έχουν γίνει παρακάμψεις των υδρομετρητών με ενωτικούς σωλήνες.
5.     Έχουν γίνει σκόπιμες παρεμβάσεις στους μετρητές με σκοπό τη μείωση της καταγραφόμενης ποσότητας νερού.
6.     Έχουν γίνει επεμβάσεις υδροληπτών στις εγκαταστάσεις του Δήμου (υδρόμετρα, παροχές, φρεάτια, αγωγούς κλπ).
   Καλούνται οι Δημότες των οποίων οι παροχές εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις να προσέλθουν μέχρι την 28  Νοεμβρίου 2014 στο Γραφείο Ύδρευσης του Δήμου Λευκάδας να δηλώσουν την περίπτωση στην οποία ανήκει η παροχή τους ώστε να εξευρεθεί ή κατά περίπτωση καλύτερη δυνατή λύση.
   Από την 28 Νοεμβρίου 2014 και μετά, στους ιδιοκτήτες των παράνομων παροχών που εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις θα επιβάλλονται οι κυρώσεις που ορίζονται από τον Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου (διακοπή υδροδότησης, επιβολή προστίμου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα).
                                              Ο αντιδήμαρχος
                                              Σέρβος Κώστας

  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger