Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης φοιτητές του ΤΕΙ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου (εικόνες)

Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν περίπου 15 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.
Πιθανότατα έπαθαν δηλητηρίαση από το φαγητό που έφαγαν στην Εστία το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά γι' αυτό θα αποφανθούν οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν.
Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν μετά το φαγητό (μακαρόνια με κιμά και καρμπονάρα) που έφαγαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Εστία του Αργοστολίου.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα (διάρροια, έμετοι, πυρετός) και ο ένας μετά τον άλλο οι φοιτητές πήγαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.
Οι περισσότεροι από τους φοιτητές προέρχονται από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι από το Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.
Στο Νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ορούς και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ένας φοιτητής - περισσότερο για προληπτικούς λόγους - θα παραμείνει στο Νοσοκομείο το βράδυ για νοσηλεία.
Η αστυνομία κατέφτασε στο Νοσοκομείο και πήρε καταθέσεις από τους φοιτητές για το συμβάν.
Πάντως υπήρχαν και κάποιοι φοιτητές που δοκίμασαν από το φαγητό, αλλά δεν παρουσίασαν κάποια συμπτώματα.
Γιώργος Χαλαβαζής
123

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger