Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Βορίδης: Απαγορεύεται το σεξ κάτω των 21!


Στην Ελλάδα ανακαλύφθηκε το τεστ ΠΑΠ, στην Ελλάδα καταργείται. Θα ονομάζεται πια τεστ ΣΑΜ από το Σαμαράς ή τεστ ΒΟΡ (Βορίδης), μετά τους εξωφρενικούς περιορισμούς για εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ.
«Ονομάστηκε τεστ ΠΑΠ προς τιμήν του ιατρού Γ. Παπανικολάου που το
ανακάλυψε. Είναι μια εξέταση που έχει σκοπό την εξέταση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Κάθε γυναίκα πρέπει να εξετάζεται μία φορά τον χρόνο. Η ηλικία έναρξης ορίζεται το αργότερο ένα έτος μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή».
giatros-mikroskopioΤέρμα αυτά που ξέρατε. Από χθες δεν δικαιολογείται εξέταση σε γυναίκες κάτω των 21 ετών. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνεται σεξ πριν από αυτή την ηλικία! Βρε τι είναι αυτοί, θα κόψουν ή έκοψαν και το σεξ!
Αν κάποια κάνει σεξ -λέμε- στα 16-17, θα πρέπει να περιμένει 3-4 χρόνια για να κάνει τεστ ΠΑΠ. Αν κάνει σε μικρότερη ηλικία, κάηκε. Δεν μπορείς να υπολογίσεις καν τα χρόνια. Θα 'χουν βρει τον Μεγαλέξανδρο μέχρι να δικαιούται εξέταση.
Σωστοί και οι αυστηρότατοι περιορισμοί για τις εξετάσεις του προστάτη. Αυτό έγινε γιατί όλοι λένε «θα πάρουν τα @@@@@@@ μας» γι' αυτά που χρωστάνε στο Δημόσιο. Ετσι είστε λοιπόν; ήταν η ανταπάντηση. Θα σας τα κόψουμε.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger