Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

4o Θερινό Σχολείο για τη Διοίκηση των Μέσων Ενημέρωσης από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων




Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 22 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, Θερινό Σχολείο με θέμα:

Θερινό Σχολείο για τη Διοίκηση των Μέσων Ενημέρωσης
με έμφαση στα Νέα Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας

Κύριος σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις αλλαγές του επιχειρηματικού μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των νέων ψηφιακών μέσων και των συμμετοχικών κοινωνικών δικτύων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα νέα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας, στις νέες συνεργατικές πλατφόρμες του Web 2.0 και στις νέες δυνατότητες που δίνουν στις κοινότητες των χρηστών να δημιουργήσουν, να μοιραστούν και να διανείμουν περιεχόμενο. Μέλη της ελληνικής και ευρωπαϊκής
ερευνητικής κοινότητας θα συζητήσουν πάνω στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των παραδοσιακών και των ψηφιακών μέσων σήμερα. Θα διερευνηθούν σύγχρονα ζητήματα και προβλήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση και τη διοίκηση των μέσων ενημέρωσης. Οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τις ανακατατάξεις που σημειώνονται σε διεθνές και τοπικό επίπεδο στον τομέα των παραδοσιακών και των ψηφιακών μέσων, τα νέα υβριδικά οργανωσιακά και επιχειρηματικά μοντέλα, τη διαχείριση των αλλαγών, καθώς και τον εντοπισμό ευκαιριών για δυναμική ανάπτυξη.
·         Για τους συμμετέχοντες μη κατοίκους Κεφαλονιάς προβλέπεται επιδότηση της διαμονής τους κατά 50% και έως 25,00€ ανά ημέρα.
·         Η συνολική διάρκεια του Θερινού Σχολείου θα ανέρχεται στις σαράντα (40) ώρες, οι οποίες θα υλοποιηθούν σε πέντε (5) ημέρες σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
  • Εργαζόμενους και στελέχη φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ΜΚΟ, κ.λπ. σε θέσεις διοίκησης, συντονισμού, έρευνας και ανάπτυξης στην τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, εφημερίδες, διαφήμιση και τα νέα μέσα ενημέρωσης (new media), δηλαδή τα μέσα ενημέρωσης με ψηφιακή διανομή.
  • Πτυχιούχους και κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, με ευρύτερο υπόβαθρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων, Διαφήμισης, Τεχνολογίας Ήχου ή άλλων Τμημάτων συναφών με το αντικείμενο του σχολείου.
  • Φοιτητές συναφών αντικειμένων εκπαίδευσης προς το αντικείμενο του σχολείου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι να έχουν ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές γνώσεις στα ακόλουθα ευρύτερα γνωστικά πεδία: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων, Διαφήμισης, Τεχνολογίας Ήχου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους
έως τις 22 Αυγούστου 2014.
(ημερομηνία παραλαβής από το ΤΕΙ μέχρι 22/8/2014)

1.       Τρόπος Λήψης Αιτήσεων:
·         Διαδικτυακά μέσω ιστοτόπου: http://www.teiion.gr
·         Από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στη διεύθυνση: Ιωσήφ Μομφεράτου & Ηλία Μηνιάτη Τ.Κ. 28 100, Αργοστόλι, Κεφαλονιά.
2.       Τρόπος Κατάθεσης Αιτήσεων :
·         Αυτοπροσώπως από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 14:30, στην έδρα της Κεντρικής Διοίκησης στη διεύθυνση: Ιωσήφ Μομφεράτου & Ηλία Μηνιάτη Τ.Κ. 28 100, Αργοστόλι, Κεφαλονιά.
·          Ταχυδρομικά στην ως άνω διεύθυνση, με την ένδειξη “Για το Θερινό Σχολείο στη Διοίκηση των Μέσων Ενημέρωσης”, με ημερομηνία παραλαβής από το ΤΕΙ την 22η Αυγούστου 2014.
·         Διαδικτυακά στο e-mail: spytro@gmail.com
Σε περίπτωση επιλογής οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη να προσκομίσουν ακριβή αντίγραφα των απαιτούμενων δικαιολογητικών πριν από την έναρξη του θερινού σχολείου.

Πληροφορίες:
·         Επίκουρη Καθηγήτρια Χριστίνα Μπενέκη, e-mail: benekic@teiion.gr
·         κ. Σπύρος Τρουμπέτας, Τηλ. 6977782577, e-mail: spytro@gmail.com
Και από τον ιστότοπο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (www.teiion.gr) και συγκεκριμένα:


Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger