Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Διεθνιστική βοήθεια για τη Γιουγκοσλαβία, από το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας Βόνιτσας

 


Εργαζόμενοι  της  Λευκάδας και επαρχίας Βόνιτσας
Η εργατική τάξη και ο λαός της πρώην Γιουγκοσλαβίας εκτός από τη φτώχεια και την ανεργία που βιώνουν από την πολιτική της ΕΕ, των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους, δέχθηκαν πλήγμα από τις πρόσφατες πλημμύρες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεκροί και δεκάδες χιλιάδες άστεγοι.
Πριν από 15 χρόνια, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  μαζί με άλλους φορείς της Λευκάδας, οργάνωσε πολλές μαζικές και μαχητικές κινητοποιήσεις στη Λευκάδα ενάντια στους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Σήμερα, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ απέναντι σε αυτή την κατάσταση παίρνει και πάλι την πρωτοβουλία εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του και οργανώνει διεθνιστική βοήθεια για τους λαούς των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας (της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, της Σερβίας και της Κροατίας).

Η  συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης  αφορά τις παρακάτω κατηγορίες:
·         Λευκά είδη (σεντόνια, κουβέρτες)
·         Κάλτσες για όλες τις ηλικίες 
·         Εσώρουχα για όλες τις ηλικίες
·         Πάνες για μωρά και ενήλικες
·         Είδη υγιεινής (σαπούνια, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες)
·         Αντισηπτικά σαπούνια
·         Γάλα σε σκόνη για μωρά και εβαπορέ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Περιοχής, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα με παράδοση στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  των παραπάνω ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι την Παρασκευή 13 του Ιούνη  και στις ώρες :
8.00-14.00 το πρωί  και  16.00-21.00 το απόγευμα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26450 22466
Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger