Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συγγενής των Ριμπολόβλεφ εσπευσμένα στο νοσοκομείο..

Λίγο πριν την έναρξη του πάρτι στο Σκορπιό, ένα ατυχές συμβάν έρχεται να επισκιάσει την διασκέδαση των καλεσμένων, λόγω τραυματισμού γυναίκας από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.
Έτσι ένα ελικόπτερο απογειώθηκε από τον Σκορπιό εσπευσμένα για να μεταφέρει την τραυματία στο νοσοκομείο της Λευκάδας.
Η οργάνωση και της ελβετικής εταιρείας που έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη αλλά και των
γιατρών του νοσοκομείου Λευκάδας που αυτές τις ημέρες συνεργάζονται και είναι σε ετοιμότητα , λόγω του πλήθους των καλεσμένων, δεν άφησε κανένα περιθώριο. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Λευκάδας πριν από λίγο.
Ασθενοφόρο αλλά και γιατροί παρέλαβαν την τραυματία η οποία έχει χτυπήσει στο πόδι και αυτή τη στιγμή γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Συμβολικά να σημειώσουμε ότι σε ετοιμότητα ήταν και το ασθενοφόρο το οποίο πριν λίγο καιρό η οικογένεια έκανε δωρεά στο νοσοκομείο Λευκάδας.

πηγηhttp://www.kontranews.gr/


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger