Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Β ΓΥΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

22-5-2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  Β ΓΥΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ:

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ

Ο πρώτος γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είχε θετικό αποτέλεσμα για τους Οικολόγους Πράσινους καθώς υποψήφιοί τους ανά την Ελλάδα έχουν επανεκλεγεί σε όλες τις Περιφέρειες και τους Δήμους που κατέβηκαν αυτόνομα.
Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων οι Οικολόγοι Πράσινοι στήριξαν ανεξάρτητους σχηματισμούς τόσο στις Περιφερειακές, όσο και στις Δημοτικές Εκλογές.  Στην Περιφέρεια, στηρίξαμε την <<Επτανησιακή Αναγέννηση>> με τον υπ. Περιφερειάρχη Γιώργο Καλούδη που έφερε πολύ καλό
αποτέλεσμα και ήλθε δεύτερος σε ψήφους στην περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας.

Στον δεύτερο γύρο των εκλογών οι Οικολόγοι Πράσινοι:
Στην Λευκάδα στηρίζουμε την Ανεξάρτητη Προοδευτική Δημοτική Κίνηση <<ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ>>  με υπ. Δήμαρχο τον Κώστα Δρακονταειδή.
Στην Ζάκυνθο στηρίζουμε << Ζακυνθινή Αναγέννηση >> με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαρίνο-Κουρή.
Στον Δήμο Κέρκυρας στηρίζουμε την παράταξη «Νέα Ριζοσπαστική Κίνηση» με επικεφαλής τον Κώστα Νικολούζο.
 
Στην Περιφέρεια, μετά το αποτέλεσμα που φέρνει σε επαναληπτικές εκλογές μεταξύ των υποψηφίων Σ. Σπύρου και κου Θ. Γαλιατσάτου η Περιφερειακή Οργάνωση των Οικολόγων Πράσινων καλεί όλους τους πολίτες να καταδικάσουν τις συντηρητικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τετραετίες τώρα σχημάτισαν λόμπυ τα οποία επέφεραν  άμεσες σοβαρότατες επιπτώσεις στο περιβάλλον, την δημόσια υγεία (παράνομοι και επικίνδυνοι ψεκασμοί μέχρι και σήμερα) και στην οικονομική ανάπτυξη των νησιών του Iονίου.
Καλούμε τον κόσμο να τιμωρήσει αυτούς που επί τετραετίες τώρα κερδοσκόπησαν παίζοντας με την υγεία του και το μέλλον των παιδιών του και να φέρει με την ψήφο του την πολυπόθητη αλλαγή στην Περιφέρεια.
Τα Ιόνια νησιά χρειάζονται καθαρές πολιτικές και όχι τα νεοφιλελεύθερα ξεπουλήματα .
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger