Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Θοδωρής Σολδάτος: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΝ
Ο τίτλος είναι δανεικός από την εφημερίδα Λευκαδίτικος Λόγος.

23-05-2014

            Με αφορμή τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Λευκαδίτικος Λόγος και την προσπάθεια πολιτικής σπιλώσεως του ονόματός μου, (τόσο ξεχωριστά, όσο και μέσω αναφορών και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα), για το ζήτημα της στηρίξεως του δημοτικού ψηφοδελτίου «Μαζί για τη Λευκάδα μας» του κ. Βασίλη Αραβανή, σας παραθέτω τα εξής αδιαμφισβήτητα στοιχεία:
1.         Στην πραγματικά δύσκολη προσπάθεια καταρτίσεως του συνδυασμού των 140 περίπου υποψηφίων του ψηφοδελτίου «Μαζί για τη Λευκάδα μας», ζήτησα και ανταποκρίθηκαν δια της συμμετοχής τους, 26 από τους υποψήφιους στον κορμό και πάνω από 65 στο σύνολο.

2.         Ο χρόνος και όχι μόνο που δαπάνησα, καθώς επίσης και η προσπάθεια που κατέβαλα, ξεπέρασαν τον αντίστοιχο χρόνο και προσπάθεια που διέθεσα για τον εαυτό μου σε περιόδους εθνικών εκλογών.
            Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι δεκάδες πολιτικοί μου φίλοι, που συντάχθηκαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.
3.         Υπήρξαν 2-3 μεμονωμένες περιπτώσεις ατόμων που κατά το παρελθόν έχουν βοηθήσει την πολιτικό μου αγώνα, (και όχι συνεργατών μου όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα / οι συνεργάτες έχουν έμμισθη σχέση), οι οποίοι δε συντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο για τους δικούς τους λόγους. Όπως υπήρξαν δεκάδες νεοδημοκρατών που μπήκαν σε άλλα ψηφοδέλτια.
4.         Αρκεί μια ματιά στα ονόματα των πρωτευσάντων, (με εξαίρεση τους 2-3 πρωτεύσαντες, οι οποίοι αντικειμενικά μπορούσαν λόγω μακρόχρονης ενασχόλησης και επομένως εμβέλειας να βρεθούν ψηλά), ώστε να καταλάβει ο καθένας πόσο σημαντική ήταν η συμβολή μου και μετά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
            Σε λεπτομέρειες θα αναφερθώ μετά το πέρας των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.
           
            Η πολιτική σκοπιμότητα των σημερινών δημοσιευμάτων της προαναφερθείσης εφημερίδας, στοχεύει κατά την άποψή μου στη μεγιστοποίηση της δυσαρέσκειας που αισθάνονται οι πολίτες της Κεντροδεξιάς εξαιτίας του αποτελέσματος τις Δημοτικές εκλογές και επομένως στην ενίσχυση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες τριπλές εκλογές της Κυριακής.
             Οι πολίτες όμως όλης της χώρας, όπως και της Λευκάδας, γνωρίζουν ότι η Ελλάδα σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και πολιτική ομαλότητα.
            Το απέδειξε την προηγούμενη Κυριακή, κατά την οποία καταψήφισε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο σχεδόν των 13 περιφερειών της χώρας και την επόμενη Κυριακή δεν μπορεί να διεκδικήσει πάνω από μια - δυο περιφέρειες.

            Τέλος στην έκφραση που χρησιμοποιεί η εφημερίδα περί Αγίας Τριάδας, δηλώνω ότι πιστεύω μόνο σε μια Αγία Τριάδα, αυτή της Ορθοδοξίας.
            Τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο, όπως αφήνουν αδιάφορο και τους πολίτες της Λευκάδας, που με έχουν τιμήσει 3 φορές μέχρι σήμερα, εκλέγοντάς με Βουλευτή.


Θοδωρής Σολδάτος
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger