Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

35 θέσεις εποχικών στον Δήμο Λευκάδας Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσειςΟ Δήμος Λευκάδας θα προσλάβει συνολικά 35 άτομα  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με τις  ειδικότητες του εποχικού προσωπικού να αφορούν οδηγούς απορριμματοφόρων καθαριότητας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), οδηγούς διαξονικού ανελκυστήρα, συντηρητές μηχανημάτων καθαριότητας, χειριστές εκσκαφέα – φορτωτή JCB, χειριστές σάρωθρου, χειριστές διαμορφωτήρα γαιών – γκρέιντερ και εργάτες καθαριότητας.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργάτες καθαριότητας που θα προσληφθούν θα είναι στοσύνολο 25 άτομαπου θα απασχοληθούν για 4 μήνες, ενώ παράλληλα η σύμβαση για τις υπόλοιπες ειδικότητες θα έχει διάρκεια 6 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τη Δευτέρα 26 Μαΐου, όπου ολοκληρώνονται και οι υποβολές των αιτήσεων, με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού που βρίσκεται στο Διοικητήριο Λευκάδας στα τηλέφωνα 26463 60525 και 26453 60506 ώστε να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά της εκάστοτε ειδικότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι για εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους επαγγελματίες που αναγράφονται στον πίνακα της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων.
Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό στην επιχείρησή τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον μη κυβερνητικό οργανισμό EqualSocietyγια διευκόλυνσή τους προς την εύρεση προσωπικού.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger