Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ 35ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ



Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο, από την εν ψυχρώ δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, στην Ανδραβίδα, το βράδυ της Κυριακής. Ως βασικός ύποπτος έχει συλληφθεί ένας 30χρονος ΡΟΜΑ, ενώ έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές από τις Αρχές.(στη φωτο ο άτυχος αστυνομικός)
Στην περιοχή από τα ξημερώματα της Κυριακής έχουν φτάσει υψηλόβαθμοί
αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καθώς επίσης αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και το Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.
foniko1
Το σπίτι που ο δράστης επιχείρισε να διαρρήξει.
Ο 35χρονος αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από τα Λεχαινά λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, όπου βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του Ανδρέα Κορομηλά στον οποίο συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Λίγα μέτρα πριν το σπίτι του στην πόρτα οικίας γείτονά του είδε επεισόδιο με διαρρήκτη, που είχε καταφέρει να τραυματίσει τον γείτονα και φίλο του. Ο τελευταίος μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον Βασίλη Μαρτζάκλη και να τον αφήσει να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν. Ήταν όμως καίριο το χτύπημα που δέχθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στους καταυλισμούς ΡΟΜΑ της περιοχής για να εντοπιστεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας. Οι αστυνομικοί της Α.Δ. Ηλείας, εντόπισαν το μαχαίρι του φόνου, ενώ προσήγαγαν πριν τη μια τα ξημερώματα αρκετά άτομα με έναν 30χρονο να κρατείται ως ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος.
Ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν. Ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
To ρεπορταζ από το ilialive.gr
***Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο φονιάς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
—————————————————————————————————————-
Το υψηλό αίσθημα του καθήκοντος τον έσπρωξε, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, να αποτρέψει μια διάρρηξη σε σπίτι της περιοχής. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 35χρονος αστυνομικός Βασίλης Μαρτζάκλης άφηνε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο της οδού Παναγιώτη Παύλου, μια «ανάσα» από το κέντρο της Ανδραβίδας, έχοντας δεχτεί δύο μαχαιριές στο στήθος από τον διαρρήκτη που προσπάθησε να καταδιώξει…
Ήταν περίπου 11:15 το βράδυ όταν ο 35χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν… μπροστά σε μια διάρρηξη! Χωρίς δεύτερη σκέψη ο άτυχος αστυνομικός προσπάθησε να αποτρέψει τη διάρρηξη και να καταδιώξει τον άγνωστο άντρα. Ο άγνωστος διαρρήκτης όμως τράβηξε μαχαίρι καταφέρνοντας δύο χτυπήματα στον αστυνομικό, ένα στο στήθος και ένα στα πλάγια, κάτω από τη μασχάλη.
Ο 35χρονος Βασίλης Μαρτζάκλης έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα όλη η γειτονιά, που άκουσε το περιστατικό, είχε σηκωθεί στο πόδι! Οι γείτονες ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άτυχο αστυνομικό. Αυτός όμως παρέμενε πεσμένος στο πεζοδρόμιο.
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο ο δρόμος «πλημμύρισε» από τους κατοίκους της Ανδραβίδας ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου ήδη είχε στηθεί χειρουργείο. Ήταν όμως πολύ αργά…
Αργά τη νύχτα η τραγική είδηση έφτασε στην Ανδραβίδα όπου δεκάδες κάτοικοί της παρέμεναν στο σημείο της τραγωδίας μην μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Την ίδια στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτένιζαν» ολόκληρη την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν ρομά ή βούλγαρος.
Ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της Ανδραβίδας. Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, «ψυχή» της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Δάφνης και αστυνομικός με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενδιαφέροντος προς τον συνάνθρωπό του. Το ενδιαφέρον του 35χρονου για τον τόπο και τους ανθρώπους του ήταν τέτοιο που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της Κυριακής με τον συνδυασμό του κ. Ανδρέα Κορομηλά.
Μέχρι αργά το βράδυ κάτοικοι της Ανδραβίδας με δάκρυα στα μάτια κατέφθαναν στο σημείο της τραγωδίας ενώ δεκάδες άλλοι κάτοικοι βρέθηκαν έξω από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, μαθαίνοντας πρώτοι την τραγική είδηση…

patrisnews.com
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger