Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πάτρα: Υπεραστικό λεωφορείο έπεσε στον παράδρομο της Περιμετρικής - Έφθασαν τους 21 οι τραυματίες (NEA VIDEO - ΦΩΤΟ)



Πιθανή αιτία του ατυχήματος το σκασμένο λάστιχο - Στο Νοσοκομείο "Aγ. Ανδρέας" οι τραυματίες

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας Ανδρέας Μανωλόπουλος, ανέφερε πως ο οδηγός του λεωφορείου είναι πολύ έμπειρος και εργάζεται σε αυτή τη δουλειά για
πολλά χρόνια και μάλιστα σχολίασε χαρακτηριστικά «ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα».





Νεότερη ενημέρωση 10.22'
Στους 21 ανέρχονται οι τραυματίες από το τροχαίο πο σημειώθηκε γύρω στις 9.30 σημερα το πρωί στην Περιμετρική Πατρών, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και έπεσε στον παράδρομο της Ευρείας Παράκαμψης.




Ευτυχώς, όλοι οι τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα και έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.





Νεότερη ενημέρωση 10.01΄
Δέκα άτομα έχουν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μετά την εκτοπή του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αμαλιάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τραυματίες είναι όλοι εκτός κινδύνου, ενώ στον τόπο του ατυχήματος παραμένουν ακόμα δύο γιατροί οι οποίοι εξετάζουν τους υπόλοιπους επιβαίνοντες.
Νεότερη Ενημέρωση 09.51'
Στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μεταφέρθηκαν πριν απο λίγο πέντε άτομα τα οποία τραυματίστηκαν κατα την ανατροπή του λεωφορείου .  Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές οι τραυματισθέντες είναι εκτός κινδύνου.
Πρώτη ενημέρωση  09.38'
Συναγερμός στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ μετά την πληροφορία για εκτροπή λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας κοντά στην έξοδο της Οβρυάς.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο πάντως σπεύδουν και ασθενοφόρα.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger