Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Θανάσης Νικολαΐδης έφυγε από κοντά μας,

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αναπάντεχο χαμό του αγαπητού σε όλους μας αρθρογράφου Θανάση Νικολαΐδη.\
 Προδόθηκε το Σάββατο από την καρδιά του και κηδεύτηκε την Κυριακή στα Γιαννιτσά.
 Οι συνεργάτες της Lefkasnews και o διαχειριστής του lefkasnews.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αρθρογράφου μας Θανάση Νικολαΐδη. Το κενό που θα μας αφήσει με τις εύστοχες απόψεις του θα είναι σίγουρα μεγάλο.  O Μάριος θυμάται χαρακτηριστικά την πρώτη του επαφή με τον Θανάση Νικολαΐδη   η οποία ξεκίνησε με ένα mail στο οποίο τον ευχαριστούσε για την ανάρτηση του θέματος του καθώς ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος και τον  διαβεβαίωσε πως ήταν η  αρχή μιας συνεργασίας αφού είχανε τις ίδιες θέσεις.  Ο Θανάσης Νικολαΐδης πάλευε  για
Δημοκρατία , Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία. Είναι πολύ δύσκολο να  πιστέψουμε  ότι  δεν θα ξαναλάβουμε άρθρο του.  To Σάββατο 8:29 π.μ λάβαμε το τελευταίο του email, λίγες ώρες αργότερα πληροφορηθήκαμε για το θάνατό του.
Το περιμέναμε εναγωνίως πάνω από όλα ως αναγνώστες  γιατί έθιγε τα κακώς κείμενα και έδινε έναν καθημερινό  αγώνα για την Δημοκρατία στον τόπο μας. Χάθηκε ένας  άνθρωπος  που ήταν απαραίτητος σε όλους μας , ειδικά τώρα με την κατάσταση που διανύει η χώρα. Η δημοκρατία και η ελευθερία ήταν τα ιδανικά του και  που ουδέποτε σταμάτησε να υπηρετεί.
Ο Θανάσης Νικολαΐδης  ήταν λάτρης του διαδικτύου και καθημερινός αρθρογράφος του, υπέρμαχος της ελευθεροτυπίας και φανατικός πολέμιος της ανωνυμίας στο internet και ειδικά στα blogs της επικαιρότητας.
Γεννήθηκε στις Φέρρες Έβρου και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου τέλειωσε το γυμνάσιο και το Πανεπιστήμιο (Φυσικός). Αποφοίτησε από τη σχολή δημοσιογραφίας Akademie der Griechishen Sprache und Kultur της Γερμανίας και τη Σχολή Δημοσιογραφίας της Αυριανής. Αρθρογραφούσε στην Αυριανή (στήλη «Εν Ολίγοις»), στη Νέα Ελλάδα (στήλη «Et altera pars») και έκανε εκπομπές στην τηλεόραση στο Κανάλι 29. Ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας. Κέρδισε το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης και το βραβείο αναγνώρισης πνευματικού έργου από Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Έχει εργαστεί επίσης ως φροντιστής, καθηγητής Λυκείου, και έχει έργο ως συνδικαλιστής. Ήταν παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Κατοικούσε και εργαζόταν στα Γιαννιτσά.



Ευχόμαστε στην οικογένεια του αγαπητού μας συνεργάτη, αρθρογράφου τα βαθύτατα συλλυπητήρια.

Καλό Παράδεισο Θανάση... 




Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger