Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Θ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Η συνεύρεση του Κώστα Καραμανλή και δεκατριών «γαλάζιων» βουλευτών για φαγητό προκαλεί, όπως και να το κάνουμε, ενδιαφέρον. Το ραντεβού δόθηκε στην ταβέρνα «Παλιές Αναμνήσεις» το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Η πρωτοβουλία ανήκε στον Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος έφερε, μάλιστα, αγριογούρουνο και λαγό
που κυνήγησε στην Πέλλα, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Γιώργος Βλάχος, ο Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Θόδωρος Σολδάτος, ο Ευθύμιος Καρανάσιος, η Μαρία Αντωνίου, η Ασημίνα Σκόνδρα, η Ασπασία Μανδρέκα, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Σάββας Αναστασιάδης, ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Τιμολέων Κοψαχείλης και ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης.
Ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε την πόρτα της ταβέρνας λίγο μετά τις οκτώμισι, το κλίμα στην παρέα ήταν ευχάριστο, τα ανέκδοτα και τα αστεία έδιναν κι έπαιρναν, μέχρι που, όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα πήγε και στις πολιτικές εξελίξεις. Η συζήτηση έφτασε μέχρι το μακρινό 1997 και στο πώς εκλέχθηκε αρχηγός του κόμματος ο Κώστας Καραμανλής, ώσπου η «ανάλυση» ήρθε στο σήμερα. Συμφωνα με τους παριστάμενους, ο κ. Καραμανλής ανέφερε πως «ο Αντώνης Σαμαράς κάνει τιτάνια προσπάθεια και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε. Να συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει…» και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε απ’ όλους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Πέρα όμως από τη χαλαρή ατμόσφαιρα της βραδιάς, τα αστεία και τις αναμνήσεις από το παρελθόν, όλοι αποκρυπτογράφησαν το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού όσον αφορά στις επικείμενες ευρωεκλογές: «Νίκη έστω και με μία ψήφο διαφορά». Με λίγα λόγια, ο Κώστας Καραμανλής επανέλαβε στους συνδαιτυμόνες του αυτό που είχε πει και στον Αντώνη Σαμαρά κατά την τελευταία τους συνάντηση, πριν από λίγο καιρό, όπως πρώτα είχαν αποκαλύψει τα «Επίκαιρα»: «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κερδίσει στις ευρωεκλογές έστω και με μία ψήφο διαφορά».
Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα εθνικά ζητήματα, για τα οποία έδειξε ανήσυχος. Η θέση του ήταν ξεκάθαρη: «Πρέπει να υπάρχει συνεννόηση απ’όλους στο εσωτερικό και ενιαία γραμμή προς τα έξω…».
Το μικρό «γλέντι» που στήθηκε στη Ραφήνα κράτησε περίπου ως τα μεσάνυχτα, οι παριστάμενοι έφαγαν και γλυκό που είχε στείλει βουλευτής ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, κι είπαν να τα ξαναπούν. Μετά τις ευρωεκλογές…
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger