Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΥ ΜΠΡΑΝΤΖΟΥΚΑΚΗ




     Βιώνουμε ως λαός τα τελευταία χρόνια μια πολύπλευρη κρίση!
     Το 2014 βρίσκει την Τοπική Αυτοδιοίκηση φτωχότερη σε πόρους, αποδυναμωμένη από πολύτιμο προσωπικό και απαξιωμένη, εξ αιτίας των πολιτικών που ασκήθηκαν.
     Η υπεράσπιση της, ως του μοναδικού θεσμού που σε συνθήκες κρίσης πρέπει να στέκεται δίπλα στον πολίτη, συνδέεται με την υπεράσπιση της ίδιας της κοινωνίας και της δημοκρατίας.
     Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, για να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση να δώσει πάλι τον τόνο της ελπίδας και της αισιοδοξίας και να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται.

    Δεν είναι καιρός για αποστρατείες ή αδιαφορία.
    Γι’ αυτό θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την Αυτοδιοίκηση μέσα από τη Δημοτική Κίνηση «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», με επικεφαλής τον Δρακονταειδή Κων/νο που πιστεύω ότι με την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες και να δημιουργήσει ένα καλύτερο αναπτυξιακό περιβάλλον που έχει ανάγκη το νησί μας.
     Έχει ιδέες, προτάσεις, είναι πάντα όλα αυτά τα χρόνια διπλά στους κατοίκους του νησιού μας και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα από άλλους που έχουν δηλώσει υποταγή και μας έχουν φέρει στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.
     Με βάσει τα παραπάνω, δηλώνω θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

   Λευκάδα 16/3/2014                        Νίκος Μπραντζουκάκης
                                                           Δημοτικός Σύμβουλος


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger