Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εκδήλωση της Πε. Ε. Ζακύνθου με το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ» στην Ι. Ακαδημία στην Κέρκυρα

                        



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 18 Μαρτίου 2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                           
                   49100, Κέρκυρα                                        
Τηλ: 26610 - 26523                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου με το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ» στην Ιόνιο Ακαδημία στην Κέρκυρα

Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου διοργανώνει εκδήλωση και σας προσκαλεί το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 8:30 μ.μ. στην Ιόνιο Ακαδημία, στην Κέρκυρα.
            Θα παρουσιαστεί μια εκδήλωση αφιερωμένη στην πληγωμένη από τον εγκέλαδο Κεφαλονιά, όπου το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ» και η ομάδα του Λαϊκού Θεάτρου Αγγερικού θα μας ταξιδέψουν με μοναδικές ερμηνείες στη μουσική, στο χορό, στο τραγούδι και στο θέατρο.
            Απώτερος στόχος μας είναι να αναδείξουμε την Επτανησιακή τέχνη, την καλλιέργεια  και τον πολιτισμό, στοιχεία που τα νησιά μας ανέκαθεν κατείχαν και διακρίνονταν για αυτά. Μέσα από τις γερές βάσεις του Επτανησιακού πολιτισμού μπορούμε να ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας και να συναντιόμαστε με τέτοιες ωραίες αφορμές, γιατί τα Επτάνησα έχουν δική τους ταυτότητα στον ορισμό του πολιτισμού. Κι αυτή παραμένει αναλλοίωτη και ανέγγιχτη από κάθε φθορά, γιατί την υποστηρίζουμε όλοι με επιμονή και συνειδητή διάθεση αναβάθμισης της πολιτιστικής κουλτούρας του τόπου μας.
Σας προσκαλούμε να ανιχνεύσουμε μαζί την ανεξάντλητη μαγεία που κρύβουν οι διαχρονικά επίκαιροι θεατρικοί διάλογοι, την ελευθερία που αποπνέουν οι στίχοι των τραγουδιών, την αισιόδοξη οπτική και την εσωτερική διαύγεια και γαλήνη που μεταγγίζει στην ψυχή η μουσική.

            Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger