Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας: ο Καρανάσος Γιώργος (Εκπαιδευτικός)


Η « Επτανησίων Θέληση» ανακοινώνει την κάθοδό της στις Περιφερειακές εκλογές των Ιονίων Νήσων, με όραμα την προσφορά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών των Ιονίων Νήσων.
Το ιδεολογικό και το πολιτικό μας κίνητρο, συνδέεται με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του
λαού των Ιονίων Νήσων και δηλώνουμε απερίφραστα, όχι μόνο τη θέληση αλλά και την ψυχική δύναμη να παλέψουμε με το κάθε εμπόδιο που υπονομεύει την ανάπτυξη και την πρόοδο του επτανησιακού λαού.
 Εχθρός μας είναι η αδράνεια, όπως και οι κάθε είδους νοσηρές πρακτικές, που λιμνάζουν τα προβλήματα και δεν επιτρέπουν την επίλυση ακόμη και των αυτονόητων, στην υγεία, στην παιδεία, στον τουρισμό και τις υποδομές.
Στεκόμαστε με προτάσεις δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Στεκόμαστε δίπλα στους οφειλέτες, στους ανέργους, στα παιδιά μας που απεγνωσμένα ψάχνουν να αποδράσουν στο εξωτερικό.
Θέλουμε και προσδοκούμε, τη συμμετοχή, στήριξη και αποδοχή, όλων των κοινωνικών φορέων, των φυσικών και πολιτικών προσώπων, με μόνη δέσμευση, το σεβασμό στο ιδεολογικοπολιτικό μας υπόβαθρο, που εδράζεται στη βάση μιας αδέσμευτης και μη ενταγμένης σε κομματικές γραμμές τοπικής αυτοδιοίκησης.
Περιφερειάρχης: Χρήστος  Άνθης

Αντιπεριφερειάρχης  Κέρκυρας:  Μπινιέρης Δημήτρης (Ταξίαρχος Ε.Α. εν αποστρατεία)

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας:  Καρανάσος Γιώργος  (Εκπαιδευτικός)

Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας : Λυκούδης Σταύρος (Πολιτικός Μηχανικός)



Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου : Μάργαρης  Διονύσης (Δικηγόρος)


   
ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ
ΘΕΛΟΥΜΕ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger