Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος συνεχίζει τις επαφές του με τους κατοίκους τις περιφέρειας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Αθήνα, 23 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος συνεχίζοντας τις επαφές του με τους κατοίκους τις περιφέρειας και το Σαββατοκύριακο, περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε τα Αναφιώτικα, την Ελευσίνα, το Πέραμα και τον Πειραιά, όπου συζήτησε με δεκάδες πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δεσμεύθηκε ότι ως περιφερειάρχης θα δράσει άμεσα εξατλώντας κάθε δυνατότητα για την επίλυσή τους τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα η Αττική να γυρίσει σελίδα.


Μετά τις συναντήσεις του, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε:


“Η Αττική χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται στρατηγική ματιά. Όλες οι περιοχές αυτές, η κάθε μια με τα προβλήματα και την ιδιαιτερότητά της, χρειάζονται φροντίδα, παρεμβάσεις και στήριξη. Αλλά αυτά μπορούν να αποδώσουν υπό μια προϋπόθεση: να μην υποκύπτουν σε αποσπασματικές και διαχειριστικές επιμέρους εξυπηρετήσεις. Οι ουσιαστικές παρεμβάσεις οφείλουν να υπηρετούν έναν συνολικό στρατηγικό στόχο για την Αττική. Για να γίνει η Αττική πηγή ανάπτυξης, δουλειάς και αλληλεγγύης για όλους τους πολίτες.”


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger