Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μαγική στιγμή! Νεογέννητο δε θέλει να αφήσει τη μαμά του, λεπτά μετά τη γέννα BINTEO

Μια εικόνα που μπορεί να κάνει και τον πιο σκληρό χαρακτήρα να "λυγίσει". Λίγες στιγμές αφού έχει δει για πρώτη φορά το φως της ζωής, ένα βρέφος "αρνείται" να απομακρυνθεί από τη μαμά του!

Η μαία κρατάει το βρέφος στα χέρια της. Λίγες στιγμές πριν, γεννήθηκε με καισαρική.

Η μητέρα του φαίνεται ακόμη υπό την επήρεια της νάρκωσης. Η νοσοκόμα πλησιάσει το νεογέννητο βρέφος στη μαμά του. Εκείνη μισοανοίγει τα μάτια της και χαμογελά. Εκείνο, ακουμπά στο μάγουλό της και απλώνει το χεράκι του στο μέτωπό της.

Μόλις η μαία το απομακρύνει, εκείνο βάζει τις φωνές. Και σταματά μόνο όταν το πλησιάσει ξανά στο πρόσωπο της μαμάς του. Ηρεμεί, ακουμπά ξανά στο μάγουλό της και πιάνει το μέτωπό της.


Το συγκλονιστικό ανέβηκε βίντεο στο YouTube στις 19 Φεβρουαρίου και από εκείνη την ημέρα το έχουν δει σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι (2.875.537 για την ακρίβεια) και 8.852 έχουν κάνει like!


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger